Uw open haard vervangen voor een inzet gashaard

Jcadekok

Heeft u een open haard maar wilt u een hoger rendement behalen? Kies dan voor een inzet gashaard! Een open haard haalt maximaal 20% rendement, terwijl het bij een inzet gashaard wel kan oplopen tot 80%! Daarnaast zijn ze ook nog eens heel makkelijk in te bouwen, zonder al teveel hak -en breekwerk.

Inzet gashaarden zijn vaak voorzien van een ventilator, die ervoor zorgt dat de warmte sneller verspreidt wordt door uw woonkamer. Naast dat inzet gashaarden warmte verspreiden, zorgen ze ook voor een knusse sfeer door een vlammenspel dat zo goed als echt lijkt.

Inzet gashaarden zijn in alle soorten verkrijgbaar, van rustiek tot modern. In principe kunnen ze worden aangesloten op elke schoorsteen, en anders hebben wij decoratieve panelen op voorraad om uw inzet gashaard mooi strak af te werken. Deze gashaarden zijn tevens verkrijgbaar met glas aan 2- of 3 zijden. Door te kiezen voor een inzet gashaard blijft uw schoorsteen praktisch roetvrij, dit verkleint het risico op brand dan ook aanzienlijk, en zorgt ervoor dat u er minder onderhoud aan heeft. Door het gesloten systeem wordt de kans op brand nog verder verlaagt, en komen er geen giftige gassen in uw woonkamer. Daarnaast bespaart u flink op uw stookkosten maar behoudt u toch de sfeer van een open haard, én vaak is hij zelfs te bedienen middels een afstandsbediening!

Bij het kiezen voor een inzet gashaard is het uiteraard belangrijk dat deze past bij uw interieur. In nieuwbouwwoningen wordt dan ook vaak gekozen voor een inzet gashaard, zodat deze perfect aansluit op het interieur. Nog belangrijker is de functionaliteit, en het rekening houden met de nieuwe normen. Deze normen worden namelijk jaarlijks aangepast. Komt u er zelf niet uit en heeft u persoonlijk advies nodig? Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij de keuze van de juiste inzet gashaard, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

http://www.haardenstore.nl/gashaarden/inbouw-gashaarden

Published in Home by .