JCA dekok
Home

Summer is here

Heerlijk toch als het buiten weer heerlijk warm weer is. Bij warm weer kun je weer lekker naar buiten en genieten van de buitenlucht. Je gaat veel sneller lekker buiten in de zon zitten. Het is echter wel wat lastiger om goed af te koelen. Vaak gebruiken we daarom in de warme zomers airco’s en ventilatoren. Ook wordt er wel voor gekozen om lekker te gaan afkoelen in een zwembad of zee. Toch blijft het in de zomer nog wel eens moeilijk om goede verkoeling te vinden. Ook de felle zon kan soms als onprettig worden ervaren. Vooral als het in je ogen schijnt. Het is daarom altijd verstandig om petten te dragen in de zomer. Je kunt heel veel verschillende soorten petten of caps kopen, er is voor ieder wel wat wils

 

Een ander nadeel van het warme weer in de zomer zijn de vele insecten die weer gedag komen zetten. Muggen en vliegen zijn heel vervelend omdat ze ook vaak in je huis komen. De muggen zijn er natuurlijk op uit om je te prikken en je van je bloed te beroven en de vliegen zijn er vooral op uit om jou te irriteren met hun gezoem. Deze muggen en vliegen kun je effectief buiten de deur houden door je ramen en deuren dicht te houden. Echter wordt het dan zo vies warm binnen. Daarom kan een hor plaatsen ook een oplossing zijn. Plaats voor alle deuren en ramen een hor en voorkom zo dat nare beestjes bij jou naar binnen vliegen.

 

Gelukkig brengt de zomer vooral heel veel pret. Je kinderen hebben lekker vrij dus je kan heerlijk uitstapjes met ze gaan maken. Bezoek eens lekker een dierentuin of ga met zijn allen naar een pretpark. Daarnaast ga je in de zomer ook meestal op vakantie. Heerlijk de nog warmere zon opzoeken van onze mediterraanse onderburen of misschien zelfs naar een anders continent met het vliegtuig. De zomer staat meestal bomvol actie!

 

https://www.snapbacks.nl/