JCA dekok
Home

Schuifpoorten plaatsen

Wilt u graag schuifpoorten plaatsen? Dat is bij ons heel goed mogelijk. Men plaatst een schuifpoort met het grootste gemak als men onze specialisten inschakelt. We kunnen dat op twee manieren doen. We onderscheiden namelijk poorten die geplaatst worden voor particulieren en voor zakelijke klanten. In het eerste geval wordt een hekwerk doorgaans geïnstalleerd in de tuin van een woning en in het tweede geval op een bedrijventerrein.

Voor elke situatie kunnen we de schuifpoort produceren die men nodig heeft om het esthetische of beveiligingsaspect van een locatie te verbeteren. We kunnen daarbij zo goed als ieder type hekwerk maken tot een schuivende constructie. Men kan daarbij denken aan een houten poort, maar er zijn ook elektrisch bedienbare mogelijkheden. We kunnen als specialist uw wensen voorzien als het gaat om een schuifpoorten installeren.

Vakwerk en hekwerk

Men kan door ons niet alleen schuifpoorten laten plaatsen, maar men kan deze ook door ons laten fabriceren. We zijn als specialist zeer ervaren in het ontwerpen en produceren van hekwerk. Met name het vakwerk van onze lassers onderscheidt zich van anderen op deze markt. We kunnen unieke schuifpoorten afleveren die passen bij de persoonlijke stijl van uw huis of bij de formele stemming van een bedrijf. We maken poorten met veelvoorkomende patronen en constructies, maar kunnen ook zeer bijzondere afwijkende vormen produceren. Als men nieuwsgierig is kan men een kijkje nemen in onze showtuin om te zien wat we zoals in onze moderne productiehal creëren. Als men geïnteresseerd is in ons vakwerk kan men bij ons ook om advies vragen. We hebben tientallen jaren ervaring wat ons een uitstekend adviseur maakt. Wilt u dus een schuifpoort laten plaatsen of een vrijblijvend advies erover ontvangen neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Andere opties

Wil men nog andere opties omtrent het installeren van schuifpoorten? In dat geval kan men bij ons nog tal van andere hekwerken krijgen. Zo is het mogelijk om sierwerk te laten maken, functionele hekken neer te laten zetten. Zo kan men in de tuin en op bedrijventerreinen met een schuifpoort of ander hekwerk een veiliger omgeving scheppen.