JCA dekok
Home

Repromat

Bij de uitbreiding van onze activiteiten heeft Repromat ons uitstekend geholpen. Ons bedrijf is actief in de wereld van het reclamedrukwerk. We hebben het momenteel drukker dan ooit. De drukste periode van het jaar staat voor de deur en we hebben moeten constateren dat we een probleem hadden met onze capaciteit. We willen onze net binnengehaalde klanten graag voor langere tijd aan ons binden. Daarom is het van essentieel belang dat we de komende maanden topprestaties leveren. Om onze klanten binnenboord te houden hebben we niks aan mooie praatjes. We hebben te maken met deadlines. Beloftes moeten hoe dan ook worden nagekomen. Tot voor kort hebben we beschikt over een te klein aantal grootformaat printers om al onze klanten tevreden te kunnen stellen. Dan wordt het tijd om te gaan investeren. Zo voorkom je dat je klanten kwijt raakt aan je concurrentie. Tevens kan je met gemak nieuwe klanten binnenhalen omdat je beschikt over voldoende capaciteit. Echter moet je je apparatuur wel bij de juiste leverancier aanschaffen. Gelukkig waren wij al enige jaren bekend met de expertise van Repromat. Repromat heeft vakkundig personeel in dienst en verkoopt enkel producten van de meest gerenommeerde merken op het gebied van grootformaat printers. Met het kopen van een dure printer ben je er echter nog niet. Je hebt een leverancier nodig die ook de nodige service biedt en voldoende kennis in huis heeft. Het is namelijk een gegeven dat er op een zeker moment onderhoud nodig is, of dat er onderdelen geleverd moeten worden.

Repromat storingsdienst

Bij Repromat hebben we onlangs 2 grootformaat printers aangeschaft. Het mooie van Repromat is, dat het niet ophoudt bij enkel het leveren van een printer. Wanneer een printer in storing komt te staan, dan moet je kunnen vertrouwen op een goede servicedienst. Repromat heeft een uitstekende servicedienst, dat weten we uit ervaring. Repromat heeft speciaal daarvoor een nummer. Binnen de kortste keren staat er een technicus op de stoep om het probleem te verhelpen.

Groeien en meedenken

Repromat begrijpt hoe het  er aan toe gaat in de wereld van het reclamedrukwerk. Repromat is goed in staat om in kaart te brengen waar de behoeftes liggen van een klant. Zodoende wordt er maatwerk geleverd, zowel op het gebied van de printers als het niveau van service dat wenselijk is voor een bedrijf. We hebben mede dankzij Repromat een voortvarende toekomst in het vooruitzicht.