JCA dekok
Home

PVC tegels

PVC tegels zijn enorm in opkomst omdat er in vergelijking met keramische tegels enorm veel voordelen bij komen kijken. Er zijn verschillende soorten tegels en ieder heeft een andere bestemming in een pand. De ene heeft de kwaliteit erg vochtbestendig te zijn, waar de ander goed warmte geleidt en ideaal is voor een woonkamer. Waar u ook naar op zoek bent, Pand 16 heeft het in het assortiment en u kunt daar hoe dan ook de PVC tegels in het echt komen bekijken om zelf te oordelen of het iets voor u is.

Soorten en voordelen van PVC tegels

Er zijn twee soorten PVC tegels met, omdat ze van dit materiaal gemaakt zijn, specifieke voordelen; wandtegels en vloertegels. Wandtegels zijn zeer eenvoudig te plaatsen. De functie van deze tegels is voornamelijk het creëren van een bepaalde sfeer in een ruimte. Bij groothandels als Pand 16 kunt u meestal uit een enorme hoeveelheid thema’s kiezen waardoor er altijd iets voor u tussen zit. De andere functie die deze PVC tegels hebben is geluidsdemping. Of het nou voor, of door uw buren is, wandtegels zijn dé oplossing voor geluidsoverlast. Buiten het feit dat ze hier heel nuttig voor zijn, is het erg duurzaam materiaal wat niet snel slijt en dus lang meegaat.

De andere functie van PVC tegels is vloertegels. Deze tegels zijn relatief erg voordelig in vergelijking met de ‘normale’ vloertegels. Het PVC materiaal is erg sterk en gaar lang mee, mede door een extra beschermlaag. Wanneer u in een flat woont of de tegels op een verdieping legt, zal het tevens isolerend werken. Ook hier brengt het sfeer en creëert het een nieuw thema in de ruimte. Een extra voordeel is dat u het in de vorm kunt leggen zoals u het zelf wilt zodat het een gepersonaliseerd patroon wordt.

Bestemmingen tegels – Pand 16

Het materiaal PVC is in de basis waterafstotend, dus alle tegels die u zult tegenkomen in (online) winkels zoals Pand 16 hebben mogelijk verschillende bestemmingen en kunnen overal worden geplaatst. De bestemmingen zijn letterlijk elke kamer van het huis, maar bij Pand 16 zijn deze onderverdeeld in woonkamer/keuken tegels, tegels voor de badkamer én toilet PVC tegels. De vloertegels voor woonkamer zijn meer gericht op houtlook en design wat men vaak terugziet in dit gedeelte van het huis, waar de tegels voor badkamer en toilet wat strakker zijn of eer reliëf bevatten. Voor welke bestemming u ook PVC tegels nodig heeft voor de vloer, bij Pand 16 lopen er adviseurs met veel ervaring rond die u wegwijs maken.

 

https://www.pand16.nl/