JCA dekok
Home

PEMF apparaat bestellen voor sneller herstel

Alternatieve geneeswijze kunnen veel klachten verlichten. Heeft u bijvoorbeeld chronische pijnklachten, een sportblessure of gewrichtsproblemen? Voor veel mensen is hier geen effectieve oplossing voor. Afhankelijkheid van pijnmedicatie is vaak de enige keuze. Toch is er een andere optie. Maak kennis met een PEMF apparaat van T-therapie.

Hoe werkt een PEMF apparaat

Een PEMF apparaat stimuleert jouw cellen met magnetische stimulatie. Niet alleen bevordert het de bloedcirculatie ook helpt het om cellen sneller te laten vernieuwen. Hierdoor kun je dus sneller jouw blessure te boven komen en jouw lichaam beter ontspannen. Jouw cellen worden helemaal opgeladen. Er zijn twee soorten PEMF apparaten. Er zijn hoog frequentie apparaten en laag frequentie apparaten beschikbaar. Bekijk de website van T-therapie voor meer informatie over de toepassing per apparaat.

Waarvoor is dit apparaat te gebruiken

Een PEMF apparaat is in te zetten bij verschillende lichamelijke klachten. Zo kan een botbreuk sneller genezen door gebruik te maken van deze unieke magnetische therapie. Ook wordt dit apparaat ingezet bij chronische klachten door artrose of artritis.

Wil jij ook weer pijnvrij door het leven gaan en pijnloos kunnen bewegen? Bestel dan een PEMF apparaat van T-therapie. Op de website kun je meer informatie vinden over de toepassing van de apparaten en eenvoudig een apparaat voor in huis bestellen.