JCA dekok
Home

Oomen Opslag

U kunt met Oomen Opslag voor een tijdelijke of permanente opbergplek zorgen van uw spullen. Het is mogelijk om voor opslag te zorgen voor de inboedel van een woning, maar ook voor de inventaris van een bedrijf. Mocht u dus meer opslagruimte nodig hebben om uw spullen kwijt te kunnen dan bent u bij ons meer dan welkom om een mobiele container of een opslagbox te huren.

Naast het leveren van mogelijkheden voor opslag kunnen we nog andere diensten aanbieden voor het transporteren van goederen. Daarbij kan men denken aan hulp bij een verhuizing of het verplaatsen van een zwaar meubelstuk van de ene plek naar de andere. Als u dus een ruimte nodig hebt voor opslag van eigendommen, de magazijninhoud of wat anders dan kunt u ons daarover bellen.

Opslagplaats huren

In het geval u een opslagplaats wilt huren zit u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat u direct een opslagcontainer toegestuurd krijgt waar u uw goederen in kwijt kunt. Die kunt u geheel zelf vullen. Er zijn verpakkings- en opslagmaterialen bij ons beschikbaar om te voorkomen dat er wat beschadigd raakt tijdens het vervoer. Eenmaal alles ingepakt kunnen we met een autolaadkraan de opbergbox op komen halen. Dan plaatsen we die voor tijdelijke of permanente opslag bij ons. Daar staat alles veilig en wordt er voor verwarming van de containers gezorgd. Zo zijn uw bezittingen het hele jaar door veilig opgeslagen en kunt u deze in dezelfde staat terug krijgen. In dat geval zal men de uw spullen naar uw woning of pand brengen. Dat is de service die u ontvangt wanneer u kiest voor een opslag huren.

Andere services naast opslag

Naast opslag bieden we nog andere services. Zo bieden we verhuismogelijkheden aan voor ieder die van woonplek wil wisselen. Men kan al onze materialen en materieel huren voor een goede prijs. Zoekt u dus opslag of transport voor inboedel? Kom dan naar ons toe.

https://www.oomenopslag.nl/