JCA dekok
Home

Moderne en nostalgische haardstellen

Haardstellen complementeren een fraaie open hard

Wat is een luxueuze open haard zonder een bijpassend haardstel? Het antwoord is niet zo moeilijk: een stuk minder fraai en tevens ook minder praktisch dan open haarden mét haardstellen. Een haardstel is echt de finishing touch van uw open haard en onmisbaar in een sfeervol interieur. Zorg daarom voor de aankoop van een fraai, stijlvol en kwalitatief hoogstaande haardset voor bij uw open haard.

assortiment haardstellen

Of u nu een moderne, strakke en zakelijk ontworpen of juist antieke haardstellen zoekt: bij AirXLShop gaat u zeker slagen. Of u nu schoorsteenkappen, een haardset of andere haardaccessoires zoekt, het is eigenlijk heel eenvoudig: vindt u deze niet bij AirXLShop.nl, dan gaat u ze nergens anders vinden! De haardsetten zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, zoals in rvs, handgesmeed, messing, staande of hangende varianten. Bevalt uw haardset onverhoopt niet, dan geldt bij hen een 365 retour garantie met de zekerheid op een volledige cashback van het aankoopbedrag. Naast deze servicevoorwaarde bent u bij AirXLShop verzekerd van een snelle levering, de beste merken die op de markt verkrijgbaar zijn, scherpe prijzen en een vriendelijke klantenservice.

Bezoek nu de website en bestel eenvoudig haardstellen online

Laat u ook overtuigen door de fraaie collectie van AirXLShop en koop uw haardset eenvoudig en snel online via de webshop. Let vooral op de haardsetten die zij momenteel in de aanbieding hebben, dan kunt u flink besparen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de professionele klantenservice. Zij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder, op weg naar een prachtige open haard mét bijhorende accessoires.