Met spoed opslagruimte in IJsselstein gezocht

Jcadekok

Korte tijd dacht ik dat snel een goedkope opslagruimte in IJsselstein vinden, nogal een dingetje zou zijn. Maar niets is minder waar. Gelukkig maar. Want ik moest binnen één week beslissen of ik die nieuwe functie waarvoor ik in Barcelona zou moeten gaan wonen, zou aannemen. Weliswaar is dit vooralsnog slechts tijdelijk, in eerste instantie voor een half jaar. Maar na dat half jaar moet ik beslissen of ik me definitief in Barcelona wil vestigen. Een kans die ik dus echt niet kon laten schieten.

Een uitkomst, opslagruimte in IJsselstein bij Opslagman

Mijn inboedel zou ik dan in een opslagruimte in IJsselstein willen opslaan. Zodat ik mijn huisje niet gemeubileerd kon verhuren voor een half jaar. Maar toen ik mijn vriendin vertelde van de geweldig kans die plotseling op mijn pad kwam, vroeg zij me of zij en haar vriend tijdelijk in mijn huis mochten wonen. Ze waren ook bereid mij huur te betalen gedurende de tijd dat zij op mijn huisje passen, maar dat vond ik niet nodig. Ik zie het als een vriendendienst en ik heb in Barcelona toch geen woonlasten.

Opslagruimte in IJsselstein een prima idee bij een verbouwing en een verhuizing

Zij hadden zelf al bij Opslagman geïnformeerd naar een opslagruimte in IJsselstein. Omdat zij vlak voor een flinke verbouwing aan hun eigen woning staan en een groot deel van hun inboedel dan uit huis willen hebben. Een verbouwing die precies valt in de periode dat ik in Barcelona zit, hoe mooi wil je het hebben? Dus toen dit alles bleek samen te kunnen vallen, hebben we nieuwe plannen gemaakt.

Een groot deel van hun inboedel verhuizen we dus naar mijn huis en ik verhuis het overgrote deel van mijn inboedel naar een tijdelijke opslagruimte in IJsselstein. Klinkt omslachtig wellicht, maar zij hebben honden én katten. En ik ben enorm allergisch voor katten. Het opslaan van mijn inboedel was dan een logische stap vonden wij.

De kosten voor de opslagruimte in IJsselstein betalen mijn vriendin en haar vriend, naast de kosten voor het verbruik van energie en water. In Barcelona woon ik gratis, omdat mijn werkgever graag wil dat ik een nieuwe functie gaat bekleden. Zo kan ik in alle rust beslissen of ik uiteindelijk naar Barcelona ga verhuizen of toch niet.

Barcelona here I come

Dankzij het voorwerk van mijn vriendin had ik mijn opslagruimte in IJsselstein dus snel gevonden. Ik moet zeggen, ik vertrouw altijd op het oordeel van mijn vriendin. Dus ook nu. De opslagruimte in IJsselstein is een prima ruimte. Verwarmd, droog en 24 uur per dag camerabeveiliging. Omdat ik niet weet hoe lang ik exact in Barcelona zal blijven, vind ik het voor mijn vriendin die de kosten betaalt, een prettig idee dat de opslagruimte in IJsselstein dagelijks opzegbaar is. Prima geregeld dus.

Published in Home by .