JCA dekok
Home

Leuke vakantiebestemmingen in Nederland

Wil je graag op vakantie gaan in Nederland, en twijfel je nog over je bestemming? Laat je dan eens verassen. Je kunt tegenwoordig gaan voor een Mystery bij Center Parcs. Lees hier wat dat precies inhoudt.

Mystery Park

Het ‘Mystery Park’ concept van Center Parcs is heel simpel. Je boekt een weekend, midweek of week bij een Mysterypark, maar de bestemming blijft geheim. Een week voor de aankomstdatum krijg je pas te horen in welk Center Parcs Mystery Park je zult verblijven. Ideaal voor als je geen specifieke voorkeur hebt voor een park, en je dol op verrassingen bent.

Deelnemende parken

Zo’n mysterieuze vakantie in Center Parcs kan zowel in Nederland, maar ook in België. Als je het leuk vindt om ook een keer in België op vakantie te gaan dan is zo’n Mystery Park dus ook een goed idee. De parken die meedoen aan deze bijzondere actie zijn: het Heijderbos in Meerdal, De Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust van Zeeland, De Kempervennen in Brabant, De Huttenheugte in Drenthe, De Vossemeren in Limburg of België of Erperheide in Limburg of België. 

Wat is er te doen?

Maar wat biedt Center Parcs je allemaal? De vakantieparken van Center Parcs staan er allereerst om bekend dat ze in of naast een mooi natuurgebied zitten. Je kunt er dus optimaal ontspannen en genieten van de mooie natuur. Daarnaast is Center Parcs het ideale vakantiepark voor het hele gezin. Er zijn altijd genoeg leuke dingen voor kinderen te doen. Zo heb je zwembaden, indoor speeltuinen en allerlei leuke activiteiten die worden georganiseerd.