JCA dekok
Home

Led Inbouwspots dimmen

Bent u opzoek naar energie zuinige led inbouwspots om uw energie rekening te verlagen, dan bent u bij ledinbouwspotsleds aan het juiste adres. Bij ons vind u een groot gala aan led inbouwspots in alle wattages en alle soorten en maten. Alle door ons geleverde inbouwspots zijn eenvoudig te plaatsen.

 

Verschillende wattages

Bij ledinbouwspotsleds kunt u terecht voor alle soorten led inbouwspots in alle kleuren en in alle wattages. Ook kunt u bij ons terrecht voor alle accessoires zoals led inbouw dimmers en afdek materialen.

In onze winkel:

• Dimbare led inbouwspots

• Led Dimmers

• Led Spots

Afdekmaterialen voor dimmers

 

Alle voordelen op een rij van led inbouwspots

Als u besluit om uw huidige halogeen spots te vervangen door led dan begint u direct te profiteren van een lager energie verbruik. Een groot voordeel van led is dat de investering minimaal is en dat het besparen van energie direct start en wel tot 95% kan oplopen. Een ander enorm voordeel is dat led spots niet warm worden en dus ook uw plafond niet verkleuren!

En dit is nog niet alles, wist u dat een halogeen spot een levensduur heeft van maximaal 3000 uur en dat de lichtopbrengst al afneemt naar 2000 branduren. Bij led verlichting is dit niet het geval, een goede kwaliteits led inbouwspot gaat namelijk ongeveer 50.000 uur mee dat is dus 25 keer zo lang. Deze levensduur houd in het algemeen in dat u de led inbouwspots nooit meer hoeft te vervangen. In de tijd van de levensduur van 1 led inbouwspotje zou u dus 25 halogeen spots nodig hebben. Eigenlijk is de aanschaf een led dus een erg goede investering die u erg snel heeft terug verdient.

 Led Inbouwspots Leds

http://www.ledinbouwspotsleds.nl/