JCA dekok
Home

Lamelparket geproduceerd in eigen fabriek

Lamelparket (klik hier voor lamelparket) is een vloersoort dat tegenwoordig erg in is. Veel huishoudens hebben inmiddels lamelparket en zijn hier erg tevreden over, dit komt voornamelijk doordat deze vloer binnen veel interieurs past. Ook is lamelparket erg stabiel, de oorzaak hiervan is dat de vloer gemaakt is van multiplex. Wanneer u uw lamelparket bij Bax Houthandel koopt, heeft u ook nog eens de mogelijkheid om vloerverwarming te combineren met uw nieuwe vloer. Lamelparket van ons is verkrijgbaar tot wel 35 centimeter breed. Doordat wij alles in onze eigen fabriek produceren, weten wij precies wat wij u leveren en kunnen wij u garanderen dat u kunt vertrouwen op onze kwaliteit. Wij werken enkel met de beste experts en zorgen er op die manier voor dat uw vloer prachtig zal worden!

 

Twee verschillende soorten lamelparket

 

Wij produceren twee soorten lamelparket in onze eigen fabriek. Het eerste soort lamelparket dat wij produceren, is budget lamelparket. Dit parket is verkrijgbaar van 14 millimeter dik tot 21 centimeter breed. Budget lamelparket ziet er niet anders uit en wanneer u niet zou weten dat deze vloer budget lamelparket is, dan zou u gewoon denken dat de vloer een duurdere in haar soort is. Door slim gebruik te maken van de opbouw van de vloer, kunnen de kosten laag blijven en geniet u zo meer van een lagere prijs en een mooie vloer. De vloer is opgebouwd uit een houten toplaag van 2,5 millimeter die vast wordt gemaakt op echt multiplex. Ook maken wij geen gebruik van houtlatjes, deze zorgen voor mindere kwaliteit.

 

Een erg lage prijs

 

Het tweede soort lamelparket dat wij produceren, is Multi plank lamelparket. Dit is een houten vloer die is opgebouwd vanuit een houten toplaag van vier millimeter. De vloer is vastgemaakt op echt multiplex van 15 millimeter dik. Qua prijs geldt vooral dat hoe minder knoesten de vloer heeft, des te duurder de vloer is. Doordat wij geen gebruik maken van tussenpersonen, houden wij de prijs erg laag en bent u bij ons dus een stuk voordeliger uit.

 

Live chat

 

Bent u geïnteresseerd geworden in lamelparket van Bax Houthandel? Neem dan een kijkje op de website en stel al uw vragen in de live chat. Wij staan graag voor u klaar en hopen u verder te mogen helpen in uw keuze voor een mooie vloer binnen uw interieur.