JCA dekok
Home

Kwalitatieve poeren voor het beste resultaat

Poeren in de fundering zijn ervoor om te zorgen dat het gewicht goed over een bouwwerk wordt verdeeld. De poer draagt het gewicht over op de ondergrond. Het is belangrijk om de juiste poer te gebruiken voor een bouwklus.

Beton

De meeste poeren zijn van beton gemaakt en zijn in vele vormen en maten te krijgen. Dat is ook goed, want elke klus vraagt om een ander type poer. Je wilt dat het bouwwerk stevig is, een goede basis heeft en niet gaat inzakken. Je kunt de dichtheid van de poer die je nodig hebt laten berekenen, zodat je fundering tip top in orde is. Wanneer je weet welke maat poeren je nodig hebt, kun je verder gaan. Zorg ervoor dat je een gedegen bouwplan hebt en je ook houdt aan dit bouwplan. Zo voorkom je dat je dingen vergeet. Natuurlijk zijn er ook betonpoeren beschikbaar met een verstelplaat; hiermee kun je zelf de hoogte bijstellen waar en indien nodig. 

Producten

Bij Betonpoer.com kun je niet alleen de beste poeren voor je bouwklus bestellen, maar zijn ook paaldragers, funderingstegels, keerwanden, L-elementen, U-elementen, traptreden en moeren en draadeinden. Alles is van de beste kwaliteit en betrouwbaar voor je bouwwerk. In de webshop vind je alles wat je nodig hebt om je klus tot een goed einde te brengen.

http://www.betonpoer.com/