JCA dekok
Home

Kunststof dakgoten en dakranden

Polytech levert kunststof dakgoten, dakranden en luifels voor nieuwbouw en renovatie. Onze producten worden montage klaar geleverd en zijn licht van gewicht, dus eenvoudig en snel te monteren!

Kunststof dakgoten Polytech dakgoten zijn hoogwaardige kunststof dakgoten die we per project prefab op maat leveren, inclusief eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken. We maken gootdelen in naadloze lengtes tot 13,5 meter (smetplanken tot 8 meter), de meeste goten bestaan daardoor uit één stuk.  Onze kunststof dakgoten hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

Wij hebben o.a. een bakgoot, dakgoot beauty en duoline in ons assortiment.

Boeidelen Polytech levert fraai vormgegeven boeiboorden van volschuim kunststof. De kunststof boeidelen zijn licht van gewicht en worden montageklaar geleverd, ze zijn dus net zo gemakkelijk te bewerken als hout. De Polytech sierboeidelen zijn onderhoudsarm en hoeven nooit geschilderd te worden; ideaal dus voor toepassing op moeilijk bereikbare plaatsen.

Luifels Een luifel boven een voordeur geeft de entree van een pand meer uitstraling. En misschien nog wel belangrijker, het beschermt tegen neerslag. Polytech levert deurluifels in diverse maatvoeringen en kleuren. De deurluifel wordt prefab en volledig compleet geleverd inclusief ophangbeugels, een afdekplaat, plafond en spuwer.

https://www.polytech.nl/