JCA dekok
Home

Interieurbeplanting zorgt voor levendigheid

Laat jouw interieur opfleuren met mooie beplanting!

Interieurbeplanting om jouw woning of bedrijf mee op te fleuren, is sinds enkele jaren een echte hype in Nederland. Sinds de economische wind weer in de zeilen zit, worden zowel particulieren als bedrijven steeds veeleisender al het gaat om de aankoop van interieurplanten. Begrijpelijk, want het gaat op dit moment meer dan goed met ons land. En daar passen natuurlijk fijne planten en mooie bloemen bij! En als het straks economisch toch weer slechter gaat? Dan beuren planten en bloemen je gewoon weer op.

Planten in interieurs bevorderen motivatie en sfeer

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat interieurbeplanting een stimulerend effect heeft op de motivatie van werknemers. En verder een positief effect heeft op hoe mensen in het algemeen zich voelen. Interieurbeplanting helpt daarbij om je goed te concentreren op een taak of activiteit. En natuurlijk zorgt interieurbeplanting, als het om echte planten gaat tenminste, voor een verversing van de lucht in de ruimte waar de planten zich bevinden. Planten halen CO2 uit de lucht en maken zuurstof aan, wat natuurlijk positief is voor de atmosfeer in huis. En ten slotte zorgt interieurbeplanting voor een welkom gevoel als er mensen langskomen bij jou thuis, op kantoor of in de wachtruimte van een bedrijf.

Bekijk ons online assortiment interieurbeplanting

Laat je gewoon eens verrassen door een plantenaanbieder die verstand van zaken heeft. En die beschikt over een groot aanbod aan allerlei soorten planten – van echte planten tot hangplanten of wandplanten. Zo’n bedrijf is de erkende plantenspecialist plantenman.nl. bij hen vind je alles op het gebied van planten. En mocht je advies nodig hebben, dan kun je altijd bij de vriendelijke klantenservice terecht.