JCA dekok
Home

Houtwormen die zich bevinden in meubels

Als je dol bent op meubels dan is de kans groot dat je hierbij let op de kwaliteit en de looks. Niet meer dan gek natuurlijk en helemaal niet als je deze wilt doorverkopen. Wanneer je dit als handelaar doet moet je natuurlijk kwaliteit leveren om je goede naam te kunnen behouden.

Antieke meubels met houtworm

Wanneer je bijvoorbeeld handelt in antieke meubels is het niet meer dan gek dat je hierbij ook houtworm tegen komt. Houtworm zit eigenlijk in allerlei soorten hout, maar is vooral dol op oud en lichtelijk verrot hout. Dit is natuurlijk iets wat bij antieke meubels nog weleens wil voorkomen. De kans dat je te maken hebt met houtworm wanneer het gaat om antieke meubels is dan ook zeer aanwezig. Wanneer je hierin handelt en je deze meubels wilt doorverkopen dan is dit natuurlijk niet mogelijk om te doen terwijl de houtworm hier schade aanricht. Dit is in feite simpel op te lossen door een vat Embasol van 25 liter aan te schaffen. Met dit reuk en kleurloze middel kan je de houtworm bestrijden en weet je ook eigenlijk zeker dat ze de eerstkomende jaren niet meer terugkomen. Het is ideaal voor antieke meubels aangezien je hier geen beschadigingen mee aanbrengt. Let wel op dat je zelf goed beveiligd bent, je werkt immers met chemicaliën en het is geen pretje wanneer je dit bijvoorbeeld in je oog krijgt. Om schade te voorkomen is het verstandig om een aantal voorzorgmaatregelen te treffen in de vorm van een veiligheidsbril en een overall.

Meer dan alleen antieke meubels

Naast dat je Embasol kunt gebruiken voor antieke meubels is dit middel natuurlijk voor veel meer gelegenheden te gebruiken. Stel dat je net een nieuw interieur hebt aangeschaft en problemen in de toekomst wilt voorkomen dan is het verstandig om dit voorhand al te behandelen. Zo hoef je achteraf geen houtworm te bestrijden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor pronkstukken die wellicht emotionele waarde voor je hebben. Je wilt dat dit natuurlijk goed bewaard blijft en je moet hier dan ook zorgvuldig mee om gaan. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat na enkele jaren er niks meer van over is.

https://www.ongediertewinkel.nl/