JCA dekok
Home

Hoera, er is een baby onderweg!

Ben je in verwachting van een zoon of dochter? En wil je dit heugelijke nieuws graag met de hele wereld delen? Dan kan je dit doen door middel van een geboortekaartje. Wanneer de kleine is geboren kun je dit kaartje versturen naar vrienden, familie, kennissen en collega’s. Je kunt dan niet alleen bekend maken hoe de baby heet, maar ook wat het gewicht is, wanneer hij of zij is geboren en wanneer je graag kraamvisite zou willen verwachten. Je kunt je geboortekaartje helemaal vormgeven naar eigen wens! Zowel de binnenkant als de buitenkant kun je indelen zoals je het zelf wilt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je eigen geboortekaartje samen te stellen? Lees dit artikel dan zeker nog even verder! Wij gaan je namelijk alles vertellen over de eindeloze mogelijkheden. 

Online geboortekaartjes bestellen

Op de website van Tsjipgeboortekaartjes.nl vind je de leukste kaartjes voor jongens en meisjes. Je kunt hierbij kiezen uit tal van verschillende ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een zuurstokroze kaartje met glitters voor je dochter, of een stoere geboortekaart met dieren voor je zoontje. Wil je graag een minder stereotype ontwerp? Ook dan is er genoeg keuze. De unieke geboortekaartjes van Tjips zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen. Gaat jouw voorkeur uit naar hip en modern? Of kies je toch liever voor een klassiek ontwerp. De keuze is helemaal aan jou!

Unieke kraamkaartjes

Naast geboortekaartjes voor jongens en meisjes vind je bij Tjipsgeboortekaartjes.nl de leukste kraamkaartjes. Gebruik deze voor de babyborrel of het kraamfeest, of tijdens de babyshower. Verstuur de uitnodigingen in stijl met behulp van de leukste kraamkaartjes. Ook hierbij heb je de keuze uit tal van verschillende ontwerpen en kun je zelf bepalen welke tekst je in het kaartje wil hebben. Bepaal zelf het lettertype en maak het kaartje persoonlijk en uniek.