JCA dekok
Home

Het grootste aanbod van horeca spullen bij deze groothandel!

Bent u op zoek voor nieuwe horeca spullen bij een groothandel die veel variatie aanbiedt? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want Heuvel Horeca is dé plek waar u moet zijn om allerlei nieuwe producten aan te schaffen voor uw eigen horeca. Wij hebben echt van alles en nog wat. Voor de mensen die een kroeg in bezitting hebben, of een leuk nieuw tapas restaurant! Er is voor iedereen wel iets te vinden!

Producten van dé horeca groothandel van Nederland

U verwacht natuurlijk van onze dat wij, als horeca groothandel, een breed en diep assortiment aanbieden voor iedere horeca gelegenheid. Gelukkig kunnen wij deze belofte waar maken! Wij hebben echt alles wat u nodig heeft om een geheel nieuwe horeca instelling te vullen. Van keuken tot de binnenkomst van uw restaurant, wij hebben het allemaal. U kunt zelfs meubilair bij ons verkrijgen. Sommige meubilair die wij in het assortiment verkopen kunt u nog personaliseren als u dat wilt. Zo heeft u toch nog iets wat uw horeca uniek maakt.

Top Service

Niet alleen hebben wij de beste merken en producten waar u een ruim aanbod van heeft, maar wij hebben ook de beste service voor elke klant! Wij vinden klantgerichtheid een prioriteit. Daarom proberen wij ons altijd te focussen op de klantenservice en meer. Als u bijvoorbeeld een nieuwe keuken apparatuur gaat kopen en die moet geïnstalleerd worden op een specifieke manier, zorgen wij voor een monteur die gespecialiseerd is op dit gebied. Dit doen we op onze kosten, u hoeft niets hiervan extra te betalen. Dat is de service die wij willen leveren aan de klanten.

Bezoek de website!

Wilt u meer weten over de producten en diensten die wij aan u kunnen aanbieden? Bekijk gerust op onze website voor meer informatie. Bovendien kunt u gemakkelijk betalen de manier hoe u het wilt. Wilt u bijvoorbeeld liever met IDEAL betalen dan met uw credit card? Het is bij ons mogelijk! Wij hebben ook een showroom waar u allerlei producten kunt bewonderen. Deze showroom is gevestigd in Veenendaal en is makkelijk te bereiken.