JCA dekok
Home

Gratis en vrijblijvend een CV ketel offerte aanvragen

Wil je een CV ketel offerte aanvragen, doe dit dan snel, makkelijk en vrijblijvend bij Ketelexpert. Deze gratis dienst werkt heel simpel. U vult op de website een formulier in met uw vragen en wensten en vervolgens ontvangt u snel meerdere offertes van verschillende installateurs uit jouw omgeving.  

Een CV ketel offerte voor verschillende situaties

Niet alleen kun je een CV ketel offerte opvragen voor het vervangen van jouw huidige CV ketel, ook voor reparaties, onderhoud en complete CV installaties kun je bij Ketelexpert een offerte aanvragen. Om een zo uitgebreid en op maat gemaakte offerte te kunnen opstellen is het belangrijk om enkele aandachtspunten aan te vinken op het scherm van de website. Dus niet alleen het type opdracht maar ook het type woning, het model van de gewenste CV of HR ketel, de plaats waar deze dient te worden geïnstalleerd, het merk van jouw huidige ketel, de afstand van de  ketel tot de leidingen, zijn allemaal aspecten waar rekening mee dient te worden gehouden bij het opstellen van een offerte. Ook als je specifieke vragen of wensen hebt geeft dat dan meteen aan in het formulier in het veld opmerkingen. Zo kan er een CV ketel offerte op maat voor u worden gemaakt en kan het proces sneller verlopen.     

Een CV ketel offerte uitbrengen

Ben je zelf een installateur en wil je een CV ketel offerte uitbrengen aan potentiële klanten dan kan dit ook via Ketelexpert. Je kunt gratis een 14 daagse proef deelname starten waardoor je geen risico loopt. Ook dit werkt simpel, snel en vrijblijvend. Je vinkt de categorie aan op de site onder het kopje ‘werk ontvangen via Ketelexpert’ en vervolgens geeft je de regio aan waar je offerteaanvragen uit wilt ontvangen. Je kunt bij regio een radius kiezen van maximaal 30 kilometer en maximaal 2 werkgebieden selecteren. Zo ontvang je gratis offerte aanvragen van potentiële klanten zonder dat je enig risico loopt want de gratis proef deelname stop vanzelf. Dus of je nou een klant bent op zoek naar een mooie CV ketel offerte of je bent installateur en op zoek naar klanten, beide partijen vinden een match bij Ketelexpert.nl.