JCA dekok
Home

Beste goedkope mobiele airco juni 2020

Er is niets mis met het kopen van goedkope mobiele airco’s. Zolang het apparaat behoorlijke kwaliteitsclassificaties heeft en je niet verwacht dat het voor altijd zal meegaan.

In plaats van een lijst te geven van de absoluut goedkope mobiele airconditioners, hebben we een handige lijst met modellen samengesteld die:

  • Profiteer van zeer betaalbare prijzen van alle draagbare airconditioners
  • Krijg behoorlijke kwaliteitsbeoordelingen
  • Vertegenwoordig verschillende categorieën waar consumenten naar op zoek zijn: kenmerken, kwaliteit en de grootte die ze willen van 8.000 tot 14.000 BTU’s.
  • Kortom, er staat geen “rommel” in deze lijst, maar je zal ook geen lagere prijzen vinden.

Hier zijn overzichten van goedkope mobiele airco’s van goede kwaliteit. Volledige recensies volgen met voor- en nadelen, kamerafmetingen van de unit, functies, modi en meer.

Best beoordeelde goedkope mobiele airco’s

Hier zijn onze volledige beoordelingen van de beste goedkope mobiele airco’s. Velen krijgen enkele van de beste beoordelingen in hun groottebereik.

Wist u? De BTU-classificatie vertegenwoordigt de hoeveelheid warmte (Britse thermische eenheden) die de airco per uur verwijdert. Er zijn twee beoordelingssystemen, ASHRAE en US DOE / SACC. We noemen beide, met eerst de ASHRAE. Het verschil wordt later uitgelegd in het gedeelte Goedkope verrijdbare airco voor- en nadelen hieronder.

De beste goedkope mobiele airco is de Fuave ACB07K01. Dit is een goed apparaat voor 7000 BTU. Hiermee koel je een relatief kleine kamer. Het voordeel is dat deze Fuave airco goedkoop is. Daarnaast is deze echt goed beoordeeld. Vandaar dat het de beste goedkope airco van 2020 is!

Meer weten over goedkope mobiele airco’s tot 50m2?

Is er een groot verschil in kwaliteit of prestaties tussen goedkope, middenklasse en dure mobiele airco’s? Bekijk dan de krachtigste mobiele airco voor 50m2.

Nee. In ieder geval niet in de modellen die we hebben geselecteerd voor onze lijst met de beste draagbare airconditioners die goedkoop in prijs zijn.

In de bovenstaande lijst heeft het Fuave-model de minste functies en modi. De rest neemt het tegen elke prijs op tegen modellen in termen van kwaliteit, functies, prestaties en de beoordelingen en recensies die geverifieerde gebruikers aan hen geven.

Warmte is de uitzondering: een ding dat sommige dure mobiele airco’s bieden die de mensen op onze lijst niet bieden, is een verwarmingsmodus – echte warmtepomptechnologie. Warmtepompen werken veel efficiënter dan ruimteverwarmingstoestellen. Dit komt omdat het ongeveer 2/3 s minder elektriciteit kost om het koelmiddel (warmtepomp) te laten circuleren dan om elektrische weerstandswarmte (ruimteverwarming) te creëren.

Wil je warmte? Er is één echt goede mobiele airco met verwarmingsfunctie. Deze is betaalbaar, hoewel je ze misschien niet goedkoop vindt. Onze keuze is deze:

  1. Tristar AC-5562

Meer weten? Bekijk de review door hierboven op de link te klikken. Ook willen we je graag wijzen op andere deals een aanbiedingen. Bekijk daarom ook de beste mobiele airco aanbieding van juni 2020. Alvast veel plezier van jouw goedkope mobiele airco!