JCA dekok
Home

Goedkope dakkapellen – lage prijzen

Wil je een zolderkamer praktischer maken of een kamer met een schuin dak ruimer maken? Dan heb je een dakkapel nodig. Dakkapel prijzen lopen zeer uiteen, en je wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. Je bent dus op zoek naar goedkope dakkapellen. Dakkapellen die goedkoop zijn, zijn sowieso van kunststof en niet van hout. Hout is namelijk een stuk duurder, en kunststof heeft eigenlijk meer voordelen.

 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is een kunststof dakkapel dat in de fabriek al helemaal kant en klaar is gemaakt. Het geraamte en de kozijnen zijn van kunststof, en dat is goedkoper dan wanneer dit van hout zou zijn. In de fabriek wordt het product helemaal op maat gemaakt, en in de kleur die je wenst.

 

Voordelen van kunststof

Kunststof is een duurzaam product. Het gaat een leven lang mee en heeft in principe geen onderhoud nodig. Het is weersbestendig en rot niet weg in tegenstelling tot hout. Daarnaast is het niet gevoelig voor temperatuurschommelingen of vocht, waar we in Nederland best veel mee te maken hebben. Tot slot is kunststof ook goedkoper dan hout waardoor de eindprijs ook lager is.

 

Lekker goedkoop uitzijn

Wanneer je op zoek bent naar goedkope dakkapellen dan ben je bij Blok-Dakkapellen.nl aan het juiste adres. Waarom meer betalen als het niet hoeft? Op de site kun je eenvoudig de prijs berekenen omdat ze een handige calculator hebben. Zo kun je zelf de maten ingeven en krijg je direct een prijs te zien. Het bedrag is inclusief de montage, en het plaatsen gebeurt in slechts 1 dag tijd. ‘s-ochtends wordt de opening in het dak gemaakt, en ‘s-middags wordt het dakkapel met behulp van een kraan geplaatst. Alles kan voor je geregeld worden, van afwerking tot het afvoeren van het afval. Doe je dit liever zelf, dan ben je nog goedkoper uit.