JCA dekok
Home

Goede beveiliging voor uw huis

Je kunt je huis goed beveiligd hebben met allerlei sloten. Sloten met een keurmerk zoals het SKG-keurmerk. Deze sloten zijn natuurlijk goed en zorgen ervoor dat inbrekers vertraagd worden, maar wanneer je als bewoner voor een lange tijd van huis bent, dan kun je voor dat extra veilige gevoel natuurlijk een of meerder beveiligingscamera’s ophangen.

Gelukkig worden technische snufjes, zoals een bewakingscamera, iedere jaar een beetje goedkoper. De meeste camera’s liggen voor veel mensen binnen handbereik. Een set, dat wil zeggen een camera met een monitor is al verkrijgbaar vanaf 240 euro. Een lage prijs voor een hoge beveiliging. Er zijn uiteraard nog veel meer sets waaruit je kunt kiezen. Een bestaande set kun je ook altijd op een later moment uitbreiden. Een losse camera met een hoge resolutie (HD) is al verkrijgbaar vanaf 132 euro. Deze zet is zowel digitaal als analoog te gebruiken. Het aanbod is zeer breed te noemen. De professionele sets reiken zelfs tot boven de tweeduizend euro. Er zijn draadloze camera’s, eenvoudige WIFI beveiligingscamera voor binnen en zeer ontwikkelde camera’s die werken op zonne-energie.

De complete camera sets hebben een groot gemakt. Deze set zijn vooral makkelijk voor de beveiliging van bedrijven. Want hiermee heb je de complete beveiliging van je bedrijf in een klap georganiseerd. Je moet met verschillende zaken rekening houden bij het kiezen van de camera’s. Denk hierbij aan: wat voor signaal, het design en of de camera binnen of buiten wordt gebruikt. Welke camera’s het beste zijn voor uw bedrijf? Onlinecamerashop.nl kan je met je beveiligingsplan helpen. Kies een set met één of meerder camera’s en een monitor, of: stel er een zelf samen. Hoe je het ook went of keert; een complete set aanschaffen is altijd goedkoper dan dezelfde producten los kopen.

Wanneer je een beveiliger hebt die zelf de beelden live meekijkt, heb je geen recorder nodig, dit kan toch nog handig zijn voor bewijsdoeleinden.