JCA dekok
Home

Feedingpillow borstvoedingskussen: ideaal voor moeder en baby!

De mooiste periode van uw leven? Niet altijd…

De kraamtijd is voor vrouwen die bevallen zijn een van de mooiste perioden uit het leven. Samen met je nieuwgeboren wondertje geniet je van heerlijke quality time en bouwen jullie een onverbrekelijke band op. Maar de kraamtijd kan op momenten ook tegenvallen. Bijvoorbeeld de voeding van uw baby via borstvoeding of een flesje. Als de baby niet goed drinkt, kosten dit soort momenten veel tijd en leiden dan tot kramp, nekpijn en spierpijn. Met een Feedingpillow borstvoedingskussen, ook wel bekend als voedingskussen, kan dit soort ellende voorkomen worden en kunt u uw kleintje op een prettige manier voeden, omdat u en de baby lichamelijk volledig ondersteund worden.

Waarom is een Feedingpillow borstvoedingskussen zo fijn?

Een borstvoedingskussen van Feeding Pillow maakt de kraamtijd een stuk aangenamer. Voortaan heeft u geen last meer van spiekrampen en pijntje omdat u voordat in en krampachtige houding uw baby de fles of de borst geeft. Een Feedingpillow borstvoedingskussen ondersteund uw armen, lichaam en is ook ideaal om de baby op te leggen. Zo kunnen jullie samen relaxed genieten van de voedingsmomenten. U zult merken dat uw baby rustig wordt van het comfort van de Feedingpillow borstvoedingskussen en dat de drinkmomenten prettiger en soepele gaan verlopen.

Ook handig voor een slaaprijke nacht

U kunt een Feedingpillow borstvoedingskussen ook tijdens uw zwangerschap gebruiken om uw lichaam te ondersteunen tijdens de slaap. Juist als u zwanger bent is een goede en diepe slaap cruciaal om goed uit te rusten. Een borstvoedingskussen kunt u dan gebruiken om de armen en benen prettig te ondersteunen gedurende de nacht. U zult merken dat u uitgeruster wakker wordt, zonder de pijntjes waar u eerder wel last van had.