JCA dekok
Home

Eetkamerstoelen met wieltjes

Eetkamerstoelen met wieltjes: een meerwaarde in huis!

Misschien is het een niet zo een vanzelfsprekende keuze, toch zijn eetkamerstoelen met wieltjes een aanwinst in huis. Ze zijn stijlvol, apart en super comfortabel tegelijk. Er zijn redenen genoeg om voor wieltjes onder je stoelen te kiezen.

Waarom kiezen voor eetkamerstoelen met wieltjes?

De meest voor de hand liggende reden is dat ze makkelijker verplaatsbaar zijn. Vooral bij zware stoelen is dit zeer praktisch. Een andere reden om te kiezen voor wieltjes onder je eetkamerstoelen is dat ze veel minder krassen op de vloer maken. Denk maar een je mooie parket of je laminaatvloer. Door vaak te schuiven met stoelen, krijg je snel doffe vlekken in de vloer. Dit is niet het geval bij wieltjes. Nog een reden om voor wieltjes te kiezen, is de uitstraling. Wieltjes geven net dat ietsje meer cachet.


Eetkamerstoel MF Design – Ambiance. Eén van de vele stoelen in de collectie van Van de Pol Meubelen

Eetkamerstoelen met allure

De ontwerpers van eetkamerstoelen met wieltjes geven extra aandacht aan de vormgeving. Sommige modellen zien er uit als een relax zeteltje waarin je lekker lui achterover kunt leunen. Je hebt ook heel wat keuze in het materiaal van de stoelen. Kies je voor stof of voor leer? Ga je voor houten of metalen poten? Kies je allemaal dezelfde kleur stoelen of wil je een speelse look met verschillende kleuren? Ga je voor hoge of lage poten? Ga je voor een verstelbare leuning of niet? Dit zijn maar een paar uit de vele vragen die je je stelt vooraleer je je eetkamerstoelen aanschaft. Bovendien heb je bij Van de Pol Meubelen ruime keuze in moderne, landelijke, stoere of vintage stoelen. Keuze genoeg dus om dé perfecte eetkamerstoelen met wieltjes uit te kiezen!

https://www.vandepolmeubelen.nl/eetkamerstoel-met-wieltjes/