JCA dekok
Home

Een goed schoorsteenveger vindt u in Den Bosch

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger De Bosch die meer voor u kan betekenen dan alleen schoorsteenvegen? Dan bent u bij Schoorsteenbedrijf Hendriks aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen weer in nieuwe staat is om te gebruiken. Maar dat is maar een klein deel wat wij bij Hendriks qua diensten hebben! Wij kunnen veel meer voor u betekenen dan u denk!

Schoorsteenveger uit Den Bosch kan veel meer betekenen?

Ja, de schoorsteenveger uit Den Bosch kan meerdere diensten uitvoeren dan alleen maar uw schoorsteen vegen. Want als wij toch met uw schoorsteen bezig zijn, waarom zouden we niet meteen uw dak inspecteren?! Onze medewerkers staan toch op het dak van u huis, dus waarom niet?! Dan kunnen we meteen, als er wat te zien valt, iets repareren wat stuk is gegaan bijvoorbeeld. Of als u een flinke stortbui van hagel over uw huis heeft gehad, kunnen wij voor u de schade bekijken en meteen ter plekke voor u repareren. Maar dat is nog niet alles! Ook voor uw dakgoot reiniging kunt u bij ons terecht. het is belangrijk dat u dakgoot om de zoveel tijd wordt schoongemaakt. Anders kan het regenwater niet meer van het dak af, doordat er een hoping ontstaat van bladeren, takken en nog meer dingen. Wij doen ook reinigen voor dakkapellen. Dus bij ons hoeft u maar een bedrijf in te schakelen om alles boven uw huis te regelen.

Het bedrijf zelf

Al 20 jaar lang zorgen wij ervoor dat uw schoorsteen goed wordt geveegd. Dit doen we met kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we alleen maar met professionals die weten wat zij doen en de kennis en ervaring hebben op dit gebied. Alles om u een goede dienst te bezorgen.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Hendriks? Of wilt u een afspraak maken? Bekijk dan de website www.hendriksvegers.nl voor meer informatie erover. U kunt ook langskomen bij één van onze vestigingen in Nederland. We zitten bijvoorbeeld in Tilburg, Maastricht, Venlo, Utrecht en nog meer plekken. Op de website ziet u alle vestigingen.