JCA dekok
Home

Een geschikte meubelopslag huren

Als je een nieuw huis hebt gekocht is het een erg hectische periode. Je oude huis moet helemaal leeg omdat je deze misschien al hebt verkocht. Het kan daarom zo zijn dat je tijdelijk in een ander huis moet tot dat je nieuwe huis klaar is. Het kan dan zo zijn dat je niet al je eigen meubels in dat tijdelijke huis mag en kan zetten. Het kan daarom dus belangrijk zijn dat je een goede meubelopslag kunt huren waar je tijdelijk al deze meubels in kwijt kunt. Bekijk dan alleen wel goed welke maten ze hebben en welke maat het beste bij jou past. 

Informeer bij de verhuurder

Omdat er dus verschillende maten meubelopslagboxen zijn is het belangrijk om bij de verhuurder te informeren welke formaten er allemaal zijn. Daarnaast zou je ook kunnen vragen of zij kunnen adviseren welke het beste bij jou aantal meubels past. Hierdoor betaal je namelijk niet te veel geld aan een box die te groot is. Tijdens de periode van verhuizen kun je namelijk je geld wel anders gebruiken. Ook is het fijn als je een verhuurder hebt waarbij je de huur elke maand op zou kunnen zeggen.

Voordelen van huur per maand opzeggen 

Het grootste voordeel van de huur per maand opzeggen is dat je nooit veel langer dan gepland aan de opslagbox vast zit. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je nieuwe huis eerder klaar is dan gepland en je dus de box minder lang nodig hebt dan je van te voren in gedachten had. Een flexibele verhuurder is dan wel fijn!