JCA dekok
Home

Duurzame beits

De vele soorten beits op de wereld reiken erg uiteen. Er zijn tal van kleuren, finishes en toepassingen. De beits van Moose Färg is bijzonder veelzijdig; het is te gebruiken op bijna alle oppervlakten. De verf van Moose Färg is een bijzonder aantrekkelijke verf. Want met deze verf blijft de structuur van het hout bewaard. De beits sluit het hout niet helemaal af dus het hout kan altijd nog blijven ademen. Als het hout dit kan, is de kans op schimmel in het hout erg klein. Schimmel heeft namelijk maar een ding nodig en dat is vocht. Wanneer het hout ademt, kan het vocht weg en dan is er geen overlevingskans voor het vocht.

Ook voor de vloer kun je bij Moose Färg een goede lak vinden. De matte parketlak van Moose Färg is lekker slijtvast. Dat is natuurlijk heel belangrijk bij de vloeren. Hier loop je ten slotte de hele dag op en je kunt nog weleens een drankje laten vallen. De lak kan tegen water en tegen alcohol. De lak zelf is helder, de kleur van het hout blijft dus hetzelfde. Ook zal de lek niet verkleuren in het zonlicht.

De lak vormt een stevige en harde beschermlaag om het hout. Dankzij de lak wordt de vloer meer krasbestendig en slijtvast. Maar je bent niet beperkt tot hat gebruiken van de lak op houten vloeren. Je kunt de lak ook gebruiken op allerlei houten oppervlakten, zoals meubelen en tafels. Voor het aanbrengen van de lak moet je wel een beetje geduld hebben, maar van het resultaat zult u lang plezier hebben. De parketlak van Moose Färg is een lak waarmee u trappen, vloeroppervlakten stoelen en tafels mee kunt lakken. Het voordeel van deze lak in het specifiek is dat je deze lak heel goed kunt schoonmaken. Dit is in het bijzonder van belang bij tafelbladen. Daar valt nog wel eens een kopje thee of koffie overheen.