JCA dekok
Home

Dozen, dozen en nog eens dozen

Met meer dan 2.500 formaten kan de voorraad van De Dozenhal niet anders beschreven worden dan dozen, dozen en nog eens dozen. Door deze ruime voorraad kartonnen dozen en hun zelfstandig transport kunt u dozen kopen die vaak de volgende dag al worden geleverd. Wilt u grote of kleine doosjes kopen? Met de dozenzoeker kunt u zoeken naar de doos met de door u gewenste maten. Zit de juiste maat er niet bij dan kunt u een doos op maat laten maken.

Goedkope kartonnen dozen nodig?

Voor het verzenden van producten bent u bij De Dozenhal op de juiste plek. Zij beschikken over een assortiment van ruim 7.000 pallets aan dozen met meer dan 2.500 formaten. Zo vindt u altijd de doos die u nodig heeft.

U vindt onder andere de volgende goedkope kartonnen dozen in hun assortiment:

  • Webshopdozen

  • Tabaksdozen

  • Palletdozen

  • Containerdozen

  • Octabins

Door goedkope kartonnen dozen te bestellen via de groothandel profiteert u altijd van aantrekkelijke prijzen door groots in te kopen. Bij De Dozenhal beschikken ze over eigen transport waardoor ze zeer snel kunnen leveren. Dozen die u vandaag bestelt kunnen zij vaak de volgende dag al leveren.

Goedkope gebruikte kartonnen dozen

Naast de nieuw geproduceerde dozen kunt u bij De Dozenhal ook gebruikte dozen en dozen uit restantpartijen kopen. Door De Dozenhal worden deze dozen ingekocht en uitvoerig geselecteerd op kwaliteit. De dozen die aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen worden verkocht onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze gebruikte dozen is dat ze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld.

Kartonnen dozen op maat

Mocht u onverhoopt het juiste formaat doos niet kunnen bestellen dan kunt u ook kartonnen dozen volledig op maat laten maken. De Dozenhal is al sinds 1978 specialist in kartonnen dozen en het produceren van afwijkende afmetingen. U kunt er eventueel voor kiezen om een proefdoos aan te vragen. Zo weet u of u tevreden bent over de kartonnen doos op maat en of u in de toekomst een nieuwe order wilt plaatsen.