JCA dekok
Home

Dolleman stucadoors kan mooie muren maken

Ik ben op zoek gegaan naar een stucadoorsbedrijf, zoals Dolleman stucadoors, om mijn muren op nieuwe te laten stucen. De laatste paar jaren merkte ik en mijn vrouw dat de muren steeds slechter begon te worden. Daarom besloten we om de muren opnieuw te laten stucen door een expert op dit vakgebied. Gelukkig kende ik al in mijn omgeving wat bedrijven die een goede reputatie hadden in het stucen, waaronder Dolleman Stucadoors.

Op afspraak bij Dolleman Stucadoors over ons huis

We hadden al een afspraak staan bij verschillende bedrijven, ook bij Dolleman Stucadoors. De eerste paar waren niet al te ervaren en konden ons helaas niet meer verder helpen met ons probleem. Gelukkig hadden we Dolleman Stucadoors, want van dat bedrijf wist ik zeker dat zij veel ervaring hadden op het gebied van stucen. Dus we gingen naar de afspraak toe met hoge verwachtingen en deze verwachtingen kwamen allemaal waar! Ze wisten meteen wat we bedoelde en tekende het uit wat ongeveer de bedoeling was en dat was correct. Daarna besproken wat voor soort stucwerk wij op de muren wilde hebben en bekeken de showroom. Hiervan was snel duidelijk dat we één muur een kleurtje wilde hebben en de rest van de kamer gewoon wit. Dit was geen probleem en er werd meteen een mooie offerte opgesteld voor deze dienst. Daarna maakte we een afspraak wanneer ze dit zouden komen doen en nu was het wachten op die dag.

Het uiteindelijke resultaat

Op de dag van het stucen was het bedrijf ruim op tijd en konden we snel aan de slag gaan. Het was nog een behoorlijke klus maar uiteindelijk is het eindresultaat erg mooi geworden. We hebben nu één muur een iets donkere kleur gegeven voor wat meer spanning in de kamer. De muren waren ook netjes afgewerkt en we konden helemaal geen streep meer zien. Dankzij Dolleman Stucadoors is onze kamer weer helemaal fris en vrolijk.

Bezoek de website

Wilt u ook dat dit bedrijf uw muren helemaal weer gerenoveerd tot iets moois of een andere dienst uitproberen? Bezoek dan gerust de website van Dolleman Stucadoors voor meer informatie over de diensten die zij aan u als klant kunnen leveren.