JCA dekok
Home

Dekbedenmatras.nl

Bij Dekbedenmatras.nl kunt u de beste matrassen en dekbedden vinden. Wij leveren alleen de beste kwaliteit van Nederlandse bodem en alle matrassen en dekbedden voldoen 100% aan de gestelde normen en eisen die zijn opgelegd door de Europese Unie. Door onze dekbedden en matrassen kunt u overal heerlijk slapen en wordt u iedere ochtend uitgerust wakker zodat u fris en fruitig aan uw werk kunt beginnen. 

Zelf uw matras samenstellen bij Dekbedenmatras.nl

Bij Dekbedenmatras.nl heeft u de mogelijkheid om zelf uw matras samen te stellen. Dit doen we door middel van een simpele en snelle stappenplan. Dit stappenplan bestaat uit enkel vier stappen dus u hebt binnen no time een matras op maat. Er is voor ieder budget wel wat, wel is het natuurlijk afhankelijk van de afmetingen en het materiaal waar u voor kiest. U doorloopt de volgende stappen: de eerste stap is de keuze van de vorm. Hierbij kunt u kiezen uit ‘maatwerk matras’, ‘maatwerk kindermatras’, ‘maatwerk frans matras’, of ‘maatwerk matras speciale vorm’. Hierbij kunt u de afmetingen doorgeven die u wenst voor uw matras. De tweede stap is de keuze voor de materialen voor uw matras. Hierbij kunt u kiezen uit ‘koudschuim’, ‘polyether’ en ‘waterdicht’. In stap drie geeft u de gewenste afmetingen door zoals de breedte, lengte en de dikte van het matras. Stap vier houdt het bestellen in en krijgt u nog een overzicht van uw bestelling en de voordelen van uw keuze. Wij begrijpen dat dit allemaal wel makkelijker klinkt dan dat het gedaan is. Soms weet u niet goed wat u moet kiezen omdat u bijvoorbeeld niet weet welke afmetingen en welke materialen het meest geschikt zijn voor u. Wij helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van uw matras (en natuurlijk ook bij het uitkiezen van een dekbed). Wij adviseren graag over welk matras het beste bij u past op basis van onder andere uw lengte, slaaphouding en uw conditie. 

Showroom

Naast ons telefonisch bereiken voor persoonlijk advies kunt u er ook voor kiezen om de matrassen te proberen in onze showroom. Plan een afspraak in op onze website.