JCA dekok
Home

De schuiframen van Schipper Ede

Als je op zoek bent naar schuiframen (klik hier voor de website) of als je nog geen idee hebt wat dit is en wat de voordelen ervan zijn dan is mijn advies om zo goed mogelijk deze blog door te lezen. Ik heb namelijk iets nieuws ontdekt en ik ben er razend enthousiast door geraakt, het gaat hier om schuiframen van Schipper Ede. In tegenstelling tot een normaal kozijn is dit een raam die je parallel aan het wandoppervlak naar boven en naar beneden kunt schuiven, dit heeft als voordeel dat je niet op hoeft te passen of je nog vazen of andere objecten in de vensterbank hebt staan als je het raam open en dicht doet. Schipper Ede levert schuiframen van hoge kwaliteit en tegen een gunstige prijs. In deze blog deel ik graag met jou mijn ervaring met Schipper Ede.

Mijn schuiframen!

De schuiframen die ik in mijn woonkamer en keuken heb komen van Schipper Ede. Dit is een bedrijf bij ons in de regio en ze doen hard hun best om te zorgen dat de klant het product koopt waar daadwerkelijk behoefte aan is. Dit deden ze bij mij door met mij een ronde door de showroom te lopen en het gesprek aan te gaan over waar ik naar op zoek was. Ze wisten door gerichte vragen te stellen precies wat ik wilde na een tijdje. Zo werden de beste opties besproken en slechts de producten die binnen mijn vooraf aangegeven budget vielen. Dit is waar Schipper Ede zich in onderscheidt ten opzichte van concurrenten in de branche van schuiframen. Ze zijn uiterst integer en hebben het beste met de klant voor en handelen vanuit dit oogpunt.

Interesse?

Als je interesse hebt in schuiframen of je wil gewoon eens kijken wat Schipper Ede nog meer in het uitgebreide assortiment heeft liggen dan is mijn advies om bij hen naar binnen te gaan. Ze excelleren in hun service en kwaliteit van hun dienst, maar dus ook van de producten die ze aanbieden. Dit kunnen de medewerkers in de showroom u heel goed vertellen, beter dan ik, en hierom moet je gewoon snel eens langsgaan bij Schipper Ede!