JCA dekok
Home

Danslessen volgen bij DD Dance Studio: Leren dansen met plezier

Leren dansen lelystad

Leren dansen in Lelystad? Dat kan bij DD Dance studio. Leer dansen met passie en plezier. Alle leeftijden zijn welkom om het plezier van dansen te leren. Kom dansen voor je plezier of om een grote ster te worden. Het kan allemaal bij DD Dance studio. 

Lesaanbod van DD Dance Studio:

Zowel voor recreatie als voor een selectieteam kan er gedanst worden in Lelystad. Leren dansen  in Lelystad bij DD Dance kan vanaf 2 jaar. Er worden verschillende stijlen dans gegeven. Zo kun je hier terecht voor klassiek ballet, hiphop, streetdance, jazz, modern, musical en nog veel meer. Het is mogelijk om je in te schrijven voor verschillende klassen per week. Bekijk de website van DD Dance studio voor het complete lesaanbod. 

Selectiedansen

  Iedereen die van dans meer wilt maken van zijn of haar hobby, kan auditie komen doen voor de selectieteams. Deze lessen meerdere keren per week en doen mee aan danswedstrijden door het hele land. Het selectieteam is vooral bedoeld voor dansers die willen werken naar en MBO of HBO vakopleiding binnen dans. Leren dansen in Lelystad doe je daarom bij DD Dance studio.  Waar wacht je nog op? Iedereen is welkom op te leren dansen in Lelystad bij DD Dance studio. Wil je eerst weten of dans echt iets voor jou is? Je kunt helemaal gratis een proefles volgen. Bekijk de website voor meer informatie of neem telefonisch contact op.