JCA dekok
Home

Brandveiligheid bij u thuis

Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken. Of dit nu in het verkeer is, thuis of op het werk. Het is heel belangrijk dat men veel aandacht geeft aan veiligheid. Zeker in de huidige maatschappij, waar mensen vooral aandacht hebben voor andere dingen. Weet u bijvoorbeeld of u een verbanddoos heeft en waar die doos ligt in het huis of op het kantoor? Of minstens even belangrijk, een goede schuimblusser. Het lijken vanzelfsprekende attributen, maar teveel mensen zijn zich nog niet bewust van de importantie hiervan.

Denk bijvoorbeeld eens aan alle waardevolle spullen die we thuis hebben. Laptops, televisies, spelcomputers, meubels, kunst maar ook waardevolle herinneringen zoals foto’s. Je moet er niet aan denken dat al deze spullen verdwijnen door een brand. Daarom is het erg belangrijk dat we beseffen dat een brand in een klein hoekje zit. Er hoeft maar een kaars om te vallen en je hebt al kans op een brand. Preventiemiddelen zoals een brand blusser zijn absoluut onmisbaar. Een beginnende brand in de kiem smoren kan van levensbelang zijn. Daarnaast is het ook nog eens wettelijk verplicht om een brandblusser in huis te hebben. Voor bedrijven en horecagelegenheden is dit eveneens verplicht. Er worden controles gedaan door de brandweer of er voldoende brandblussers van kwaliteit aanwezig zijn in het pand.

Een goede schuimblusser is dus onmisbaar bij alle beginnende branden in en rondom het huis of op het werk. Deze schuimblusser dooft het vuur snel en verkleint zo de kans op schade. Hij is daarnaast ook makkelijk in gebruik en met één hand te bedienen. Bij schoens-safety is er keus uit vele producten die de veiligheid aanzienlijk verbeteren, waaronder de schuimblusser. Zo perk je het gevaar in en ben je in ieder geval uitstekend voorbereid mocht een dergelijke situatie zich onverhoopt voordoen.

https://www.schoens-safety.nl/