JCA dekok
Home

Bloomingville vloerkleed

Bloomingville: superieur Deens designmerk 

Als je van Scandinavische stijl houdt en van een tijdloos en natuurlijk ogend interieur, dan kom je absoluut aan jouw trekken met het Deense merk Bloomingville. Dit merk bewijst zich al jarenlang als een subtiele designer van de fraaiste spullen voor in en rondom huis. Naast prachtige decoratieartikelen – zoals vazen, hanglampen, bloempotten, lantaarns en bankjes – excelleert Bloomingville op het gebied van woonaccessoires, meubilair en met de prachtige collectie Bloomingville vloerkleden. 

Het brede assortiment Bloomingville vloerkleden 

De vloerkleden van Bloomingville hebben een frisse, natuurlijke en vernieuwende uitstraling en passen nagenoeg in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, maten, kleuren en vormen. Houdt je van kleine zwarte, ronde vloerkleden? Geen probleem bij Bloomingville. Maar ook voor lichte vloerkleden in grotere maten maak je met een Bloomingville vloerkleed een goede keuze. 

Bekijk het assortiment van Ippys Woon Deco 

Maar waar kun je voordelig en snel een Bloomingville vloerkleed bestellen? Heel eenvoudig: online via Ippys Woondeco, dé expert als het gaat om Scandinavische stijl en woonaccessoire. Bezoek nu de website van Ippys Woon Deco en verken hun uitgebreide collectie Bloomingville vloerkleden en andere interieurartikelen. Uiteraard kun je vrijblijvend de klantenservice van Ippys Woondeco benaderen, mocht je vragen hebben over hun assortiment vloerkleden. Neem contact op met info@ippyswoondeco.nl