JCA dekok
Home

Bij de Schaakkoning

Bij de Schaakkoning kan je alles krijgen wat met schaken te maken heeft, of het nou schaakspellen zijn of losse stukken. Wij zijn letterlijk de koning in het aanbod van alle schaakspellen die we hebben. Wanneer je net zo verzot bent op het schaakspel als wij, zit je bij ons aan het goede adres! In onze webshop kan je zien wat we allemaal hebben. Naast het brede assortiment aan schaakspellen dat we hebben, zijn er ook een heleboel speciale versies van het schaakspel bij ons beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het KUBB Vikingen schaakspel, of laserchess. Wanneer je een schaak fanaat bent en hier nog nooit van gehoord hebt, is het misschien een idee om ze eens uit te proberen. Daarnaast heeft onze webshop ook magnetische schaakspellen, losse schaakstukken en schaakborden. Kortom, een schaakspel kopen, doe je bij Schaakkoning.

Alles van schaken bij de Schaakkoning

Je ziet het, bij de Schaakkoning kan je alles krijgen omtrent schaken en wat met schaken te maken heeft. Een van onze favoriete producten is onze schaaktafel, hier zit een schaakbord gegraveerd in de tafel. Iedere medewerker heeft er een thuis liggen, het past bij bijna ieder decor. We hebben niet alleen enkele varianten van het schaakspel, maar ook combinatie dozen waar meerdere spellen in zitten. Handig, want dan neemt het minder kastruimte in, maar vergroot wel het speelplezier wat ermee mogelijk is! Dat zijn twee vliegen in een klap, of zelfs vijf vliegen in één klap! Jazeker, bij de Schaakkoning hebben we ook het 5-in-1 en 6-in-1 schaakspel! Perfect om mee te nemen op vakantie of om als cadeau te geven omdat je netto wel 6 spellen kunt geven.

Met jonge kinderen schaken

Wist je dat het schaken met jonge kinderen hartstikke goed is voor hun ontwikkeling. Kinderen vanaf 5 jaar zijn al in staat om te leren schaken, maar er zijn zelfs kinderen die nog vroeger kunnen beginnen. Niet alleen heel goed om ze te leren plezier te maken zonder een elektronisch apparaat, maar ook om ze een aantal vaardigheden te leren zoals ruimtelijk inzicht, problemen oplossen en strategisch en logisch nadenken. Een goede manier om ze skills aan te leren terwijl je samen plezier hebt!