JCA dekok
Home

Biesbosch sloepenverhuur

Een boot huren in Drimmelen? Natuurlijk bij Biesbosch Sloepen Verhuur

Zoekt u een goed en betrouwbaar bedrijf, gespecialiseerd in bootverhuur te Drimmelen? Dan is ons bedrijf, Biesbosch Sloepen Verhuur, het juiste adres voor u.

Want, ongeacht het doel van uw boottocht, Biesbosch Sloepen Verhuur heeft meerdere boten en sloepen in de verhuur. Alle boten zijn nog geen 2 jaar oud, zij zien er uitstekend uit en zijn op en top veilig. Met de boten van Biesbosch Sloepen Verhuur loopt u geen risico op panne tijdens de boottocht door De Biesbosch.

Alle verhuurde boten worden bij terugkomst goed geïnspecteerd, schoongemaakt en weer klaargemaakt voor de volgende verhuur.

De boten zijn geschikt voor kleine(re) gezelschappen van 4 personen, maar wij hebben ook boten in de verhuur voor grote gezelschappen tot en met 11 personen. De boten en sloepen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar, van zeer luxe tot en met basic.

Maar zij zijn allen geschikt om uw boottocht door De Biesbosch tot een groot succes te maken. 

Een betrouwbare boottocht door De Biesbosch: Biesbosch Sloepen Verhuur

Zoekt u een boot of sloep om een klein familiefeest te vieren of zoekt u een boot voor een teamuitje? Biesbosch Sloepen Verhuur heeft ervaring in allerlei soorten arrangementen rondom de boottocht door De Biesbosch. Bij een teamuitje kunt u denken aan een sport- of spelprogramma rondom de boottocht, bij een gezinsuitje kunt u denken aan een educatieve, leerzame tocht door Europa’s grootste zoetwaterdelta: Nationaal park De Biesbosch.

De medewerkers van Biesbosch Sloepen Verhuur hebben allerlei tips en ideeën om uw boottocht door De Biesbosch tot een succes te maken. Zij leveren u de gewenste attributen, en regelen het eventuele horecagebeuren.

Een gezellige dag met zakenrelaties: Biesbosch Sloepen Verhuur regelt het! 

Al onze sloepen en boten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor een relaxte dag met zakenrelaties op het water. De boten zijn licht bestuurbaar, rustig in gebruik en u heeft voor het varen geen vaarbewijs nodig. Wij regelen voor u alle middelen, die u een onbezorgde tocht door het water van De Biesbosch garanderen, zoals kaarten met routes, zwemvesten etc. Wilt u tijdens de boottocht door De Biesbosch een drankje of zelfs lunchen, geen probleem, zo nodig regelen wij dit ook voor u. 

Biesbosch Sloepen Verhuur is een klantvriendelijk bedrijf.

Wij staan bekend als servicegericht, enthousiast en klantvriendelijk op het gebied van bootverhuur Biesbosch. U kunt ons altijd bellen voor informatie m.b.t. mogelijkheden, ideeën, arrangementen en prijzen m.b.t. boot-e sloepverhuur Drimmelen. U kunt ons bereiken op 06-33662043.

Onze medewerkers staan u graag te woord.