Alles voor de tandarts vind je bij All Dent

Jcadekok

Dankzij All Dent heb ik echt een super praktijk kunnen inrichten voor al mijn nieuwe klanten. Ik was net klaar met mijn opleiding en helemaal klaar om het veld in te gaan. Maar elke keer mocht ik niet doen wat ik voor had geleerd, dus besloot ik zelf een onderneming te starten. Dat is allemaal gelukt, maar nu moest ik nog een praktijk hebben om daar ook echt mijn klanten te kunnen behandelen. Maar ik had echt geen idee waar ik materiaal moest halen.

Een gehele tandartspraktijk inrichten door All Dent

Na een tijdje zoeken kwam ik op een website terecht waarvan ik nog nooit van had gehoord, All Dent. Toen ik daar op de website aan het kijken was, was ik helemaal verbaasd met het aanbod. Het waren veel moderne producten waar ik zelf veel over had gelezen en ik was helemaal in de hemel. Ik had nog helemaal niet naar de prijzen gekeken en daar was ik wel een beetje bang voor. Maar die bleken uiteindelijk erg mee te vallen en zelfs betaalbaar! Ik was helemaal verbaasd. Nadat ik een offerte had aangevraagd voor de prijzen, was ik helemaal al in mijn hoofd aan het inrichten en alles aan het bedenken. Nu was het alleen afwachten of All Dent snel zou reageren. 

Prachtig resultaat

Binnen een paar dagen had ik al een reactie binnen en kon ik een akkoord geven. Ze hadden aangeboden om ook nog een extra service te bieden en te helpen met het monteren en het installeren van de producten. Ik was daar erg blij mee, omdat ik zelf echt niet kan klussen. De medewerkers van All Dent heeft echt goed gewerkt en ze waren ook nog eens heel vriendelijk. Nu is mijn praktijk klaar en het is echt een droom die werkelijkheid is geworden. Het is precies wat ik in mijn hoofd had en alles is praktisch

Contact

Wilt u meer weten over alle producten en diensten van dit geweldige bedrijf voor tandartsen? Bekijk dan de website van All Dent voor meer informatie over het assortiment en nog veel meer. Meer over praktijkinrichting van All Dent.

Published in Home by .