JCA dekok
Home

Alarmsystemen van Arend Beveiliging

Bij beveiligingsbedrijf Arend Beveiliging zijn alle alarmsystemen van uitzonderlijke kwaliteit wat garandeert dat er niemand ongewenst kan binnenkomen in uw huis of bedrijf. Dit is te danken aan het feit dat wij uitsluitend A-merken aanbieden zoals Ajax- en Jablotron Alarmsystemen. Alarmkabels en andere accessoires zijn tevens bij ons verkrijgbaar. Bij ons beveiligingsbedrijf staan kwaliteit en service centraal en met meer dan 25 jaar ervaring staan onze experts voor u klaar om alarmsystemen te installeren of om u te assisteren in waar u ook tegenaan loopt.

Ajax Alarmsystemen

Binnen de productlijn van Ajax Alarmsystemen heeft u de keuze uit kwalitatief uitstekende componenten die toegevoegd kunnen worden aan uw huidige Ajax alarmsysteem. Daarnaast zijn er starterskits en complete pakketten te bestellen, bestaande uit ten minste een Ajax basis hub, maar mogelijk ook een glasbreukdetectiesysteem, infrarood melders, branddetectie, sirenes en bedieningspanelen. Overigens, installatie en bediening van dit Ajax Alarmsysteem is uitzonderlijk simpel door middel van de app waarmee alles draadloos te verbinden is.

Jablotron Alarmsystemen

Jablotron is een van de beste merken als het aankomt op alarmsystemen. Het bedrijf is revolutionair in het ontwikkeling en produceren van innovatieve producten die uw veiligheid garanderen. Voor woningen heeft Jablotron een mooi aanbod in draadloze alarmsystemen genaamd de Jablotron 100, die ervoor zorgen dat er niemand ongewenst uw huis binnenkomt en elke klant zelf via de app kan bepalen hoe alles wordt ingesteld. Voor bedrijven zijn er ook mooie Jablotron systemen te vinden, zoals alarmsystemen die iedere werknemer zich laten identificeren met een eigen chip of code waardoor er geen ongewenste gasten binnen kunnen dringen.

Alarmkabels en accessoires

Mocht u een traditioneel alarmsysteem dat gebruik maakt van alarmkabels de voorkeur geven, dan kunt u natuurlijk ook bij Arend Beveiliging terecht. Er zijn veel soorten alarmkabels die op verschillende soorten alarmsystemen moeten worden aangesloten. Hierdoor is het aardig moeilijk om voor een specifieke ruimte en een specifiek systeem de juiste soort en lengte uit alle alarmkabels te kiezen. Bij Arend Beveiliging hebben wij bijvoorbeeld onder andere alarm- en coaxkabels die een lengte hebben tussen de 100 en 500 meter in het assortiment. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt staan de medewerkers van Arend Beveiliging graag voor u klaar om u te adviseren met betrekking tot alarmkabels en overige beveiligingsproducten.

Al met al heeft u dus de keuze uit een van de top alarmsystemen van Ajax en Jablotron die de nieuwste ontwikkelingen in beveiligingsopties volgen en zeer gebruiksvriendelijk zijn met behulp van een app. Ook traditionele alarmsystemen zijn beschikbaar bij Arend Beveiliging en deze worden specifiek voor u afgemeten, aangeleverd en geïnstalleerd.

 

https://arendbeveiliging.nl/