JCA dekok
Image default
Woning en Tuin

Een grote opslagruimte in de omgeving van Almere vinden

Ik ging op zoek naar een grotere opslagruimte in de omgeving van Almere. Eerder had ik al een opslagruimte ergens gehuurd, maar niet van hetzelfde bedrijf. Bovendien hadden die maar een soort opslagruimte waar ik mijn spullen in kwijt moest, maar al gauw merkte ik dat de opslagruimte te klein werd en ik een grotere wilden huren. Maar bij dat bedrijf hadden ze die niet, dus moest ik gaan zoeken naar een aanbieder met meerdere formaten opslagruimtes waar ik wel een grotere kon krijgen.

Een moeilijke zoektocht naar een grote opslagruimte in Almere

Het was toch wel moeilijk om een grotere opslagruimte te vinden in de omgeving van Almere. De meeste bedrijven hadden maar een soort opslagruimte voor een goede prijs, maar elke keer als ik dan daar op bezoek ging waren ze veel te klein. Er was geen een die wel groter was dan mijn vorige ruimte. Dus ben ik verder gaan kijken op het internet of ik daar wat meer aanbieders kon vinden en gelukkig vond ik daar het bedrijf. Bij dit bedrijf kon ik makkelijk aangeven wat voor formaat ik aan het zoeken was en waar ik deze graag wilde vinden. Dit bedrijf was Opslagman en ik vond het erg fijn. 

Eindelijk gevonden

Bij Opslagman kon ik makkelijk via hun website een bepaald filiaal van hen kiezen en daarbij aangeven hoe groot de opslagruimte ik wilde hebben. Dat kon makkelijk geregeld worden en binnen een paar minuten had ik een grote opslagruimte gereserveerd voor mijzelf. Daarbij kreeg ik een bevestigingsmail met daarin een duidelijke instructie over de bepaalde code van mijn opslagruimte en de daarbij behorende tools die je kan gebruiken als je grote spullen moet sjouwen. Bovendien zijn alle plekken van Opslagman 24/7 beveiligd en zijn er ook camera’s die alles in de gaten houden. Dit gaf mij een fijn gevoel en ik was blij met de goede service.

Wil je een opslagruimte huren in Almere? Bekijk Opslagman.nl.