JCA dekok
Image default
Woning en Tuin

Geef je keuken een luxueuze uitstraling met een aanrechtblad van composiet van deze specialist

Een aanrechtblad van composiet doet sterk denken aan natuursteen, maar is geen puur natuurproduct. Waar een aanrechtblad van natuursteen uit één blok gevormd wordt, is composiet een samenstelling van verschillende grondstoffen. De kleur is daarom eenvoudig aan te passen, waardoor je de keuze hebt uit een zeer groot aantal kleuren en prints. Bij Kemie uit Helmond vind je vele verschillende soorten werkbladen van composiet. Als je interesse hebt in een aanrechtblad van composiet, zit je bij dit bedrijf dus zonder twijfel goed. Bekijk de mogelijkheden op hun website of bezoek een van de dealers van dit bedrijf, om de bladen in het echt te zien.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een keramisch keukenblad?

In tegenstelling tot een aanrechtblad van composiet, wordt een keramisch aanrechtblad vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Ook een keramisch aanrechtblad kan in vele kleuren en afwerkingen geproduceerd worden. Er is dus altijd een aanrechtblad, dat bij de gewenste sfeer in jouw keuken past. Het maakt daarbij niet uit of je een moderne en strakke keuken hebt, of juist een landelijke keuken. Een keramisch aanrechtblad is heel eenvoudig te reinigen en kras- en hittebestendig. Over vlekken hoef je je ook niet druk te maken, want die veeg je heel gemakkelijk weg. Daardoor is een keramisch aanrechtblad een heel goede keuze als jij je graag uitleeft in de keuken.

Stel je vraag aan een van de experts van dit bedrijf

Heb je advies nodig in de zoektocht naar een nieuw werkblad voor jouw keuken? Aarzel niet om contact met dit bedrijf op te nemen, ze staan je graag te woord. Het is tevens mogelijk om samples te bestellen via hun website. Daarmee kun je thuis kijken, welke kleur het beste bij je keuken past. Ook kun je natuurlijk een van de dealers van Kemie bezoeken voor advies. Je vindt dealers door het hele land, en zelfs in België en Duitsland. Er zit er zonder twijfel een in jouw omgeving!