JCA dekok
Gezondheid

Fysiopraktijk Veenendaal voor de juiste behandeling

 

 

Bij Fysiopraktijk Veenendaal kan iedereen terecht met lichamelijke klachten. Wanneer u verhinderd wordt door een stijve nek, pijnlijke rug of pijn in de knieën, kan dit een groot invloed hebben op uw leven. U kunt niet meer uw normale activiteiten doen en zal de pijn in de toekomst alleen maar meer toenemen. Bij Fysiopraktijk Veenendaal zullen ze u helpen om van de pijn af te komen zodat u weer beter kunt bewegen. 

 

Bij Fysiopraktijk Veenendaal krijgt u de persoonlijke behandeling

 

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk bij Fysiopraktijk Veenendaal. Wanneer u bij ons in de praktijk komt voor rugpijn, schouderpijn, knieklachten of pijnlijke spieren krijgt u uitsluitend hulp van een ervaren fysiotherapeut die u gaat behandelen met een persoonlijke aanpak. Wacht niet te lang tot de pijn vanzelf wegtrekt, maar begin in de beginfase van pijn al met behandelen. Dan is de kans op terugkomende pijn veel kleiner. 

 

Bij ons kunt u terecht met uw klachten waarnaar wij een diagnose gaan stellen. Met de uitslag van de diagnose zullen wij een behandeling op maat maken die aansluit bij uw pijn en behoeftes. Wij behandelen uitsluitend op basis van ervaring en onderzoeksresultaten die uit de testen zullen komen. Hierbij hanteren we de richtlijnen van het KNGF (koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). 

 

Fysiopraktijk Veenendaal is geopend tot 21:00 uur in de avond zodat u dit goed kan combineren met uw werk of gezin. Laat uw klachten geen hoofdrol spelen in uw leven en laat u behandelen door de specialisten. Of u nu pijn heeft aan uw voet, enkel, onderbeen, knie, bovenbeen, heup, bil, rug, wervelkolom of bij de elleboog, u bent van harte welkom bij ons in de kliniek. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u last heeft van overgewicht en hulp nodig heeft bij het afvallen.