JCA dekok
Image default
Beauty en verzorging

Een vrouwenkapper uit Beveren met verschillende diensten

Bent u op zoek naar een vrouwenkapper die zich vestigt in de omgeving van Beveren? Bij Hair by Louella profiteert u van ervaring. De gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf beschikken over een talent om iedere klant tevreden de zaak uit te laten lopen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in zowel het knippen als kleuren voor verschillende haartypen. Dit geldt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Bent u woonachtig in de buurt van Beveren? Dan bereikt u deze kapperszaak uit Clinge al binnen een half uur. De kappers van deze salon hebben allemaal een ding met elkaar gemeen: dezelfde passie voor styling. Zij hechten er waarde aan om elk kapsel helemaal naar wens te maken. Het is niet voor niets dat deze specialist is aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers.

Een ruime ervaring binnen het vak

Wanneer u in de omgeving van Beveren woont, kunt u terecht bij deze kapperszaak voor dames. Deze zaak staat voor kwaliteit in combinatie met ervaring. Vele dames en heren zijn u voorgegaan om door deze specialisten hun haren te laten verzorgen. Door hun ervaring hebben zij al heel wat verschillende haartypen mogen behandelen. Zij laten telkens weer haarwensen in vervulling gaan. Doordat zij zijn aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers, gaan zij merkonafhankelijk te werk. De waarden educatie, beleving en kwaliteit staat bij deze kapper voorop. Wat hen zo uniek maakt is dat zij ook verschillende wellness arrangementen aanbieden. Zo profiteert u van een mooi nieuw kapsel én een ontspannen tijd.

Ga naar deze specialist voor beste knip- en kleurtechnieken

Woont u in de buurt van Beveren en bent u op zoek naar een vrouwenkapper die u voorziet van een gloednieuw kapsel? Maak dan meteen een afspraak bij deze specialist. Ga naar de website voor het bevestigen van uw afspraak. Kunt u onverwacht niet aanwezig zijn op de afgesproken dag of tijd? Zorg dan dar uw binnen 24 uur uw afspraak annuleert. Anders wordt er 50% van de eigenlijke betaling in rekening gebracht.