JCA dekok
Image default
Beauty en verzorging

GIDS VOOR HUIDVERZORGING IN DE WINTER

De gezondheidsbehoeften van je huid veranderen tijdens de winter om ze te beschermen tegen de koude, droge lucht en agressieve irriterende stoffen. Tijdens dit seizoen is het belangrijk om je huidverzorgingsroutine aan te passen om droogheid en irritatie te voorkomen, terwijl je de natuurlijke beschermlaag van je huid in stand houdt. Wij laten je zien hoe je dat kunt doen met een eenvoudige 4-stappen routine. Deze gids helpt je het seizoen door te komen met een stralende huid.

Als je ooit hebt gemerkt dat je huid wat droger of vetter wordt rond de wintermaanden, of dat je huid in deze periode van het jaar gevoeliger reageert, dan heb je misschien te maken met een seizoensgebonden huid. Deze verandering in huid is normaal en eigenlijk heel gewoon – de koude winterlucht maakt onze huid niet alleen te droog, maar kan ook de natuurlijke beschermlaag van onze huid aantasten, waardoor ze gevoelig, rood en reactief wordt. Onze korean skincare huidverzorgingsroutine voor de winter is speciaal ontworpen om deze veelvoorkomende problemen aan te pakken, zodat onze huid gedurende het hele seizoen en daarna goed beschermd is.

Ga zachter te werk bij het reinigen: Stap over op zachte reinigingscrèmes, balsems en oliën die je huid reinigen zonder de natuurlijke barrière te verstoren. Gebruik de COSRX Moisturizing Cleanser van geitenmelk voor een milde, dagelijkse gezichtsreiniging die je kunt gebruiken om te reinigen zonder irritatie. Deze niet-schuimende en romige formule verwijdert make-up, vuil en olie, terwijl het natuurlijke vochtgehalte van uw huid behouden blijft.

Je winterse huidverzorgingsroutine zou een zachte scrub moeten bevatten om de dode huidcellen te verwijderen die zich ophopen door de droge winterlucht. In koudere klimaten kan het buiten koud en winderig zijn, waardoor je huid droog en gebarsten kan aanvoelen. Een milde dagelijkse scrub zorgt ervoor dat uw huid er op zijn best uitziet. Regelmatig scrubben helpt uw vochtinbrengende crème na de reiniging beter te absorberen, wat u de bonus van extra hydratatie oplevert. COSRX Pads zijn drievoudige zure pads die de textuur en teint verbeteren zonder uw huid te irriteren. Gebruik ze elke dag om ervoor te zorgen dat uw huid de gloed heeft die ze nodig heeft om de wintermaanden door te komen.

https://kocosmo.nl/