JCA dekok
Image default
Beauty en verzorging

Eenvoudig online een shampoo bar kopen bij ons

Wellicht vindt u dat de fijne shampoo bars kopen van de concurrent inferieur zijn aan de shampoo bars van ons. Dan krijgt u van ons meteen gelijk. De shampoo bars van hun zijn gewoon te vergelijken met afval. Probeer gewoon maar eens een shampoo bar uit hun assortiment en je vindt al snel uit dat een shampoo bar van hun lijn gewoon meer dan slecht is als je hem vergelijkt met een shampoo bar uit onze lijn. Ten eerste geeft een shampoo bar uit de lijn van de concurrent helemaal geen schuim,en een shampoo bar uit onze lijn doet dat wél. Ten tweede is dat wanneer je je haren met een shampoo bar van hun wast je kapsel gewoon vettig blijft. En je haar wordt gewoon smerig. En om als laatste punt te noemen bevat een shampoo bar van onze waardeloze concurrent eigenlijk geen natuurlijke grondstoffen en een shampoo bar uit onze mooie lijn bevat een alleen maar ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen.

Een dure aanschaf: een shampoo bar van de concurrent

Als je een vette bankrekening hebt en te veel geld wilt besteden dan koop je een shampoo bar bij de concurrent, want een shampoo bar van de concurrent is gewoon veel minder goedkoop. Want voor een shampoo bar moet de concurrent eerst langs een groothandel. Wij halen onze shampoo bars meteen uit de fabriek en daardoor is een shampoo bar bij ons veel minder duur. Dus als je lekker geld wilt besparen als je een shampoo bar wilt kopen dan moet u uw shampoo bar niet bij de concurrent halen. Een shampoo bar uit onze lijn is echt vele malen  goedkoper dan een shampoo bar van onze waardeloze concurrent. En dat maakt het betrekken van een shampoo bar bij de concurrent een enorm onaangename ervaring. Dus koop maar geen shampoo bar van de concurrent.

Pure chemie in de shampoo bar van onze concurrent

Bent u dol op haaruitval? Koop dan eens zo’n shampoo bar van de concurrentie. Want een shampoo bar van de concurrentie bevat alleen maar chemicaliën en daardoor ontbreekt een natuurlijke basis. De mooie shampoo bars uit onze lijn bevatten wél al het goede uit de natuur. Als voorbeeld noemen wij onze shampoo bar Kokos. In deze shampoo bar zitten echte kokosvezels en geen chemisch zooi die op kokos lijkt. De shampoo bar van onze concurrent heeft echter een enorme hoeveelheid chemische bestanddelen waarvan je denkt dat het kokos is. Maar dat is dus niet zo. Ga je voor puur natuur? Dan moet je een shampoo bar bij ons kopen.