JCA dekok
Image default
Woning en Tuin

De woonkamer opfrissen

Uw woonkamer is nodig toe aan een opfrisbeurt. Vaak kunt u met de meest simpele veranderingen een hele hoop doen aan de sfeer in uw woning. Maar wat kunt u dan precies veranderen om deze heerlijke sfeer aan uw woning toe te voegen. In dit artikel geven we u een aantal makkelijke tips hoe u snel sfeer kunt toevoegen aan uw interieur. Zo zit u binnen de kortste keren weer in een huis met een aangename sfeer.

Een likje verf

Ga aan de slag met een blik verf. Zo kunt u de kast waar u zich al tijden aan ergert een nieuw uiterlijk geven. Kies bijvoorbeeld voor de kleur van uw muur, maar dan in een andere tint. Zo kunt u uw kast of ander meubelstuk bijvoorbeeld lichtgroen verven wanneer u een donkergroene muur heeft.

Nieuwe verlichting

In een ongezellig huis ontbreekt het vaak aan gezellige verlichting. Er zijn meer dan genoeg opties om verlichting toe te voegen aan uw huis. Zo kunt u kiezen voor een toffe industriële statieflamp. Als u het graag wat subtieler houdt of als u simpelweg geen ruimte heeft kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tafellamp. Er zijn zoveel verschillende opties, er is altijd wel een opties die past bij uw woning.

Heeft u groene vingers?

Het toevoegen van planten aan uw interieur kent ontzettend veel voordelen. Groen is een prachtige kleur die in geen enkel interieur misstaat. Er zijn erg veel keuzes als het gaat om planten, een veel gekozen plant is de pannekoekenplant. Maar ook zien we steeds vaker de hangplant terugkomen in verschillende woningen. Deze kunt u bijvoorbeeld boven op een kast plaatsen en langs de kast laten hangen, dit ziet er erg gezellig uit. Er zijn erg veel verschillende formaten waar u uit kunt kiezen, van kleine tafelplanten tot grote kamerplanten.

Vul uw muren op

Wat ook zorgt voor erg veel gezelligheid zijn gevulde muren. En dan bedoelen we niet te vol, maar gewoon gezellig vol. Het is bijvoorbeeld leuk om wat kunst op te hangen of om foto’s op te hangen. U kunt foto’s op veel verschillende manieren aan uw muur verwerken. Ook op veel bijzondere manieren. 1 van die bijzondere manier is bijvoorbeeld in de vorm van foto muurcirkels. U kunt dan uw eigen foto’s kwijt in de vorm van cirkels, deze cirkels kunt u vervolgens verwerken op de muur. Erg speciaal en super gezellig. Buiten de originaliteit zijn deze foto muurcirkels vaak ook van hoge kwaliteit.

Woonkamer