JCA dekok
Bedrijven

Wil je een nieuwe uitstraling van je huis?

Woon jij in den haag en vind jij dat je gevel toe is aan een vernieuwing. Zo een vernieuwing noem je gevel renovatie in Den Haag. Wil je bijvoorbeeld je huis verkopen dan verhoogt de gevel renovatie je huis waarde.  Het is belangrijk dat het gevel renovatie in den haag beschikt over de juiste materialen. De materialen die gebruikt moeten van hoge kwaliteit zijn. Tijdens een gevelrenovatie wordt een stijger opgezet tot de volledige hoogte van het gebouw.

Voegwerk 

Het voegwerk wordt hierbij vervangen. Je hebt verschillende soorten methodes. De methodes die je gebruikt hangt af van de vervuilingsgraad. De soorten methodes is; zandstralen, nevelstralen, stoom-reinigen en chemisch reinigen. Bij zandstralen worden fijne korrels zand onder een hoge druk geblazen op de buitenmuur. Door deze methode zal het zand de vuile laag afschuren. Nevel stralen is eigenlijk een mildere versie van zandstralen hiervoor wordt er wat minder druk gebruikt om te reinigen.

Stoomreiniging 

De gevelrenovatie kan mogelijk ook gebruik maken van een stoomreiniging.  Hierbij wordt slechts stoom gebruikt die tegen een hoge druk tegen de buitenmuur wordt geblazen. Hierdoor kan alle lichte vervuiling snel verwijderd worden en dit is ook nog een milieuvriendelijk. Dit is meestal de beste manier om lichte vervuiling te verminderen

Chemische Reinigingsproducten

Natuurlijk bestaan er ook chemische reinigingsproducten die de gevel van u kan schoonmaken. Dit chemische reinigingsproduct in principe verneveld op de gevel en na een paar uur afgewassen met hoge druk.

Offerte

Vind je het lastig om te kiezen welke methode jij het beste kunt gebruiken. Schakel dan een professioneel gevelrenovatie in de omgeving Den Haag in! Zodra u de opdracht legt bij de gevelrenovatie in den haag zal de aannemer u een offerte sturen. Als u eens bent met de prijs en services die geleverd worden kan het werk beginnen aan uw gevel in Den Haag!