JCA dekok
Image default
Onderwijs

Met deze leermiddelen voor het basisonderwijs help je jouw leerlingen verder

Wil je onderwijs op maat kunnen aanbieden aan jouw leerlingen? Merk je dat een deel van jouw leerlingen overvraagd worden, of juist ondervraagd? Wil je jouw leerlingen een goede basis meegeven ten aanzien van leermotivatie? Dat zien de specialisten van Educatieve Uitgeverij Kinheim ook vaak terug. Het is alleen voor leerkrachten niet altijd gemakkelijk om dit onderwijs op maat vorm te kunnen geven. Daarom hebben de experts van deze uitgeverij leermiddelen ontwikkeld voor het basisonderwijs die ingezet kunnen worden op vele verschillende niveaus. Zij hebben onderwijsmateriaal ontwikkeld voor diverse vakgebieden waarmee jij jouw leerlingen meer maatwerk kan bieden.

Je bestelt bij deze uitgeverij geschikte leermiddelen voor boven- en onderbouw

De lesstof verandert voor leerlingen naarmate zij ouder worden en naar de volgende klassen gaan. Voor de onderbouw van de basisschool ligt de focus bij de leermiddelen meer op vakken, zoals rekenen, taal en lezen. Er zijn bij de uitgeverij diverse uitgaven beschikbaar in deze vakken. Hiermee kunnen de leerlingen op hun eigen niveau aan de slag. Voor de bovenbouw is er een groter aanbod van verschillende vakken. Denk hierbij ook aan:

  • Aardrijkskunde
  • Verkeer
  • Geschiedenis
  • Europese taal

Van deze vakken zijn er ook allerhande extra uitgaven en oefenboeken te bestellen. Al het lesmateriaal kan eenvoudig met elkaar gecombineerd worden om zo te komen tot een goedgevuld leertraject op maat voor de leerlingen.

Maak gebruik van jouw persoonlijke omgeving

Wanneer je een bestelling van leermiddelen voor het basisonderwijs plaatst, is het gemakkelijk om een persoonlijk account aan te maken bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Niet alleen vind je hier je facturen en overige informatie, ook vind je hier jouw bestelgeschiedenis. Daarmee kun je dus gemakkelijk zien wat jij al eerder besteld hebt. Heb je werkbladen bestelt? Dan zie je deze ook terug in deze persoonlijke omgeving en zijn ze vanuit daar eenmalig af te drukken. Kijk eens op de website van deze uitgeverij en ontdek wat zij voor jou en jouw onderwijs kunnen betekenen.

https://www.kinheim.com/