JCA dekok
Image default
Mode en Kleding

Met de kinderen op stap, hoe neem je alles mee?

Met de kinderen op stap, hoe neem je alles mee?

Lekker met je peuter en je baby op stap, maar voor je de deur uitgaat wil je natuurlijk ook goed voorbereid zijn.  Want hoe en wat neem je mee als je een hele dag van huis weg bent met twee kleine kinderen?

Tijd om eerst een checklist te maken 

De kinderwagen staat al klaar in de gang, daar hoef je in feite nog niet naar om te kijken. Eerst maar eens die leuke luiertas leer vullen met allerlei benodigdheden. Het voordeel van zo’n luiertas van leer is dat hij lekker stevig is en je kunt er heel wat in kwijt. Luiermatje, luiers en poedermelk. Niet te vergeten luierdoekjes en crème. In de zijvakjes kun je het fopspeentje en speenketting bewaren. Dat moet je makkelijk bij de hand hebben als je baby begint te huilen. Extra setje kleding is altijd meegenomen als je baby geknoeid heeft. En het dekentje kun je makkelijk erin oprollen mocht het wat kouder worden. Doordat een luiertas grote riemen heeft kun je het makkelijk aan je kinderwagen hangen. Voor je peuter neem je natuurlijk iets lekkers mee, en eventuele kleding mochten jullie bijvoorbeeld naar een speeltuin gaan. En niet te vergeten speelgoed waar je kind lekker mee kan spelen in het zand.

Wat neem je voor jezelf mee als je op pad gaat

Voor jezelf is het handig dat je je sleutels in een handtasje kwijt kan, en je kleine make-up doosje en lippenstift. Sowieso wil je je smartphone niet vergeten in geval van nood. Maar je wilt hem niet in de luiertas stoppen omdat je bang bent dat die anders beschadigt raakt. Gelukkig biedt een smartphone tasje een goede uitkomst. Je kunt hem met een koord of ketting om je heen dragen en het is ook nog eens functioneel en een alternatief van je portemonnee. Onder het kopje handtas dames zijn er leuke tassen te vinden wat je aan je collectie kunt toevoegen. Handtassen staat niet tuttig zoals jaren terug en zijn weer helemaal hot. In je handtas kun je natuurlijk ook nog wat spulletjes in kwijt, wat je zoal nodig hebt als je met je kinderen op stap gaat. Maar het ligt eraan welke formaat je graag zou willen hebben. Je hebt ze in het grote formaten en kleine formaten en zijn in allerlei kleuren beschikbaar. Je vindt vast wel een leuk tasje.