JCA dekok
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het uitvoeren van een werknemerstevredenheidsonderzoek

Het is nu mogelijk om makkelijk een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te laten voeren. Het is nu mogelijk met de vragenlijst van Solkie. De vragenlijst helpt je om een werknemerstevredenheidsonderzoek uit te voeren binnen je bedrijf. De vragen zijn kort en interactief waardoor het maar vijf minuten duurt om een vragenlijst in te vullen.

Laat een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren

Het wordt aangeraden om elke maand een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Hiermee voorkom je een eindeloos lange vragenlijst aan het eind van het  jaar. Een werknemerstevredenheidsonderzoek is simpel uit te voeren door de vragenlijst in te laten vullen door je personeel. Het zijn korte en interactieve vragen die leuk zijn om in te vullen. Je werknemers zijn met het werknemerstevredenheidsonderzoek een aantal minuten bezig. Je ontvangt de feedback gelijk waardoor je gelijk kleine aanpassingen binnen het bedrijf kan aangeven. Hierdoor ziet je personeel ook gelijk dat de feedback die ze geven gehoord wordt en dat er iets mee gedaan wordt. Daardoor geven ze graag feedback. Een tevreden medewerker is belangrijk voor een bedrijf. Ze werken harder en willen meer voor je bedrijf doen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de sfeer op het werk. Als iedere medewerker tevreden is dan hangt er een ontspannen en makkelijke sfeer, dit werkt fijner. Dus laat nu een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren en kom erachter hoe tevreden je werknemers zijn over jouw bedrijf.

Stuur de vragenlijst naar je personeel

Door de vragenlijst onder je personeel te verdelen voer je een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Door een werknemerstevredenheidsonderzoek uit te voeren kom je erachter hoe tevreden je personeel is over je bedrijf. Door de vragenlijst één keer per maand in te laten vullen, ontvang je elke maand feedback van je personeel wat ze eventueel willen veranderen. Deze feedback kan je gelijk doorvoeren in je bedrijf waardoor je personeel ziet dat feedback geven, zin heeft.