JCA dekok
Image default
Horeca

Horeca Slagroompatronen bestellen

De boel gaat langzaam weer open! Heb je patronen nodig voor je horecabedrijf, of voor in je bakkerij? Ook dan kun je uiteraard bij Slagroompatronen Groothandel terecht. Er zijn patronen van verschillende merken te vinden, allemaal zo met hun eigen voordelen. Hieronder vind je de merken die in de webshop aangeboden worden:

  • Mosa
  • Freshwhip
  • Liss
  • Hendi
  • Metro
  • Kayser

Alle doosjes zijn los te bestellen en bevatten 24 of 50 patronen per doos, afhankelijk van het merk dat je bestelt. Daarnaast geldt ook; hoe meer dozen je bestelt, hoe groter je voordeel is. Zo betaal je voor 12 dozen Kayser €179,99 en voor 12 dozen Metro €192,50. Over het algemeen geldt dat één patroon voldoende is voor een halve liter slagroom. Daarnaast zijn alle slagroompatronen geschikt voor normale spuiten zoals degene die hieronder staan beschreven.

Ook zijn er XL patronen van Cream Deluxe verkrijgbaar. Je betaalt €360 euro voor 12x 580 gram, waarmee je de slagroomspuit meerdere keren kunt vullen. Dit is vooral ideaal wanneer je in de horeca of catering bezig bent en vooral al weet dat je een drukke dag/avond voor de boeg hebt.

Slagroomspuiten bestellen

Naast de slagroompatronen heb je natuurlijk ook een slagroomspuit nodig, en ook deze kan je op de website bestellen. Er zijn slagroomspuiten verkrijgbaar van het merk Hendi in 0,25 liter, 0,5 liter, 1 liter en de Profi Line van 0,5 liter. Voor deze laatste betaal je €49,99, de overige drie spuiten vallen alle drie onder de dertig euro.

Daarnaast is er ook een gouden slagroomspuit verkrijgbaar van 0,5 liter. Deze kost €30 euro. Deze heeft geen extra functie, maar is natuurlijk wel erg leuk om te hebben. Zeker wanneer je taarten ook decoreert met publiek is dit een mooie toevoeging, waar het publiek zeker jaloers op zal zijn.

Slagroompatronen groothandel van Nederland 

Ben jij als particulier op zoek naar slagroompatronen voor een feestje, of gewoon om te gebruiken met je vrienden? Of ben je een ondernemer en zou je graag je klanten lachgas aan willen bieden? Bij de Slagroompatronen groothandel van Nederland kun je hiervoor terecht.

Op de website van Slagroompatronen Groothandel vind je verschillende lachgaspatronen aanbiedingen met kortingen tot wel 25 procent. Een doosje met 24 patronen kost je €8,50 maar wil je meer bestellen dan is dit altijd goedkoper. Zo betaal je voor 4 doosjes €32,99 en voor 25 doosjes €199,99!

Daarnaast zijn er ook doosjes met 50 patronen te koop, deze kosten €14,50. Ook hierbij geldt weer, hoe meer je koopt, hoe goedkoper het is. Zo betaal je voor 3 doosjes €42,50 en voor 12 doosjes €168,99.

En wil je nou helemaal wat anders? Er zijn ook lachgaspatronen verkrijgbaar met een mint smaak. Deze zijn verpakt per 24 en voor één doosje betaal je €7,50. Vier doosjes kost je €29,50 en 25 doosjes €174,99.

Lachgastank en benodigdheden

Naast de patronen is er ook een lachgas fles verkrijgbaar. Dit is vooral handig wanneer je de ballonnen wilt gaan verkopen of heel veel ballonnen nodig hebt. Ook zijn er dempers te bestellen speciaal voor een n2o tank. Deze kun je individueel bestellen, maar ook per 4, 10 en zelfs 120. Daarnaast is er ook een ultra mini lachgas demper verkrijgbaar.

En wil je graag een smaakje toevoegen aan het gas? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je flesjes kopen met aardbei-, perzik-, banaan-, mango- of blue berry smaak speciaal voor je lachgas.

Heb je nou echt heel veel lachgas tanks nodig, dan is het misschien verstandiger om naar de deals te kijken. Zo is er een 4kg of 10kg lachgas tank verkrijgbaar met spuitsysteem, maar ook een 10kg lachgas tank met spuitsysteem én 1000 XL ballonnen voor een scherpe prijs.